سه‌شنبه, 13 آبان 1404
مشروح خبر :: 538 مورد اقدام حفاظتی درتفت و مهریز در یکسال گذشته

538 مورد اقدام حفاظتی درتفت و مهریز در یکسال گذشته

رییس اداه منابع آب شهرستان های تفت و مهریز از انجام 538 مورد اقدام بر اساس قانون توزیع عادلانه آب جهت حفاظت از منابع آب در یکسال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای یزد"حسین ابراهیمی" این اقدامات را شامل پلمپ منصوبات، قطع برق و انسداد چاه‌های غیرمجاز، ،جمع آوری خط انتقال غیرمجاز و توقیف ادوات حفاری غیرمجازعنوان کرد.

به گفته وی در یک سال گذشته بیش از 61 حلقه چاه غیر مجاز نیزدر سطح این دوشهرستان پر و مسدود شده است.

وی حجم آب صرفه جویی شده از تقلیل منصوبات چاه‌های کشاورزی و طرح تحویل حجمی آب  به کشاورزان  در محدوده  دشتهای شهرستانهای تفت و مهریز  یک میلیون و 496 متر مکعب در سال  اعلام کرد.

ابراهیمی با اشاره به فعال بودن 372 حلقه چاه کشاورزی و 121 حلقه چاه صنعتی در این دوشهرستان گفت:به ترتیب 90درصد و 50.41 درصد از این چاهها به کنتور هوشمند مجهز شده است.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبات شورای حفاظت و با هماهنگی دادستان شهرستان های تفت و مهریز، چاههای کشاورزی فاقد کنتور نیز پلمپ تابلوی برق شدند و وصل مجدد برق چاهها منوط به اخذ قرارداد کنتور از دفاتر منتخب پیشخوان دولت می‌باشد.

کد خبر: 65570
  تاریخ خبر : 1402/01/14
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/01/14
 روابط عمومی
 248