سه‌شنبه, 13 آبان 1404
مشروح خبر :: حضور فعال گلستان در نمایشگاه رویداد ملی مدیریت بحران ایران قوی

حضور فعال گلستان در نمایشگاه رویداد ملی مدیریت بحران ایران قوی

اولین رویداد مدیریت بحران ایران قوی ۱۴۰۱ ، از ۲۵ تا ۲۷ بهمن با حضور همه دستگاه های امدادی و عملیاتی سراسر کشور در محل وسالن های همایش های مرکز ملی موزه دفاع مقدس افتتاح شد و شرکت آب منطقه ای گلستان در این نمایشگاه با رویکرد گزارش دهی درخصوص کنترل آبهای سطحی(سیلاب) با تهیه بنرهای اطلاع رسانی ونقشه های اقدامات وعملکردها و پخش کلیپهای کوتاه فنی مشارکت فعالانه دارد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گلستان، رئیس گروه کمیته مدیریت بحران و پدافند غیر عامل این شرکت گفت: در مراسم افتتاح نمایشگاه «رویداد ملی مدیریت بحران ایران قوی۱۴۰۱» که با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر کشور، معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و جمعی از مدیران کشور و کلیه استان ها برگزار شد و وزیر کشور و هیئت همراه و مدیر کل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی ازغرفه آب منطقه ای بازدید نمودند.

مهندس جمشید بهمنی با بیان اینکه دراین نمایشگاه اقلام اطلاع رسانی وتبلیغاتی توزیع می‌شود، افزود: گروه مدیریت بحران و پدافند غیر عامل و گروه مطالعات آب‌های سطحی شرکت به همراه اکیپ‌های مختلف مدیریت بحران ستان گلستان فعالانه دردوشیفت صبح وعصر حضور دارند.

بهمنی تصریح کرد: کارگاه های آموزشی، نمایشگاه تجهیزات و ماشین آلات، برگزاری برنامه های فرهنگی مرتبط با مدیریت بحران، تجلیل از پیشکسوتان حوزه بحران کشور و ... از جمله برنامه های پیش بینی شده برای این رویداد است و این رویداد متخصصان مدیریت بحران را قادر می‌سازد تا نظرات خود را با تصمیم گیرندگان کلیدی سازمان‌های مهم و نهاد‌های دولتی، پژوهشگران، مخترعان و صاحبان ایده و تکنولوژی در میان گذاشته و در مورد روند‌های اخیر این حوزه در ایران به بحث و گفتگو بپردازند. وهمچنین مرکزی برای انتقال درس آموخته ها شده است.

کد خبر: 64833
  تاریخ خبر : 1401/11/28
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/11/30
 روابط عمومی
 161