سه‌شنبه, 13 آبان 1404
مشروح خبر :: پیگیری تخصیص اعتبارات سفر ریاست جهموری به استان در حوزه آب منطقه ای /نیاز به تخصیص اعتبارات بیشتر

در دیدار مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان با مشاور وزیر نیرو مطرح شد:

پیگیری تخصیص اعتبارات سفر ریاست جهموری به استان در حوزه آب منطقه ای /نیاز به تخصیص اعتبارات بیشتر

در دیدار مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان با عبدالحسین کفیری مشاور وزیر نیرو در خصوص مصوبات سفر ریاست جمهوری در حوزه آب منطقه ای استان و همچنین طرح های در دست اجرای این شرکت و افزایش اعتبارات برای طرح های مهم این شرکت بحث و بررسی صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان در این جلسه در خصوص طرح های در حال انجام شرکت آب منطقه‌ای گلستان توضیحاتی ارائه کرد و افزود: در خصوص سفر ریاست جمهوری به گلستان در سال گذشته 450 میلیارد تومان در سال گذشته و در سال جاری 490 میلیارد تومان اختصاص یافته است و برای برخی طرح ها نیاز به اعتبارات بیشتری جهت تسریع در کار است که درخواست داریم، توجه بیشتری به آن صورت گیرد.

سید محسن حسینی در این دیدار در خصوص اعتبارات انجام داده از محل سفرریاست جمهوری در حوزه آب استان توضیحاتی ارائه کرد و در خصوص سفر بعدی ریاست محترم جمهور به استان و نحوه پیگیری ها تقاضای راهنمایی کرد.

مشاور وزیر نیرو نیز در این دیدار اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در خصوص آبرسانی ها را به ویژه در سال گذشته مثبت ارزیابی کرد و توصیه هایی نیز در خصوص نحوه کار و استمرار آن تا رسیدن به نتیجه مطلوب به ویژه در بحث آبرسانی ها ارائه نمود.

 

کد خبر: 64756
  تاریخ خبر : 1401/11/24
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/11/24
 روابط عمومی
 141