سه‌شنبه, 13 آبان 1404
مشروح خبر :: تخریب و ساماندهی 30 قطعه آب بندان مسیر گرگانرود تا کنون به سطح 68 هکتار/ ادامه تخریب ها تا ساماندهی کامل

تخریب و ساماندهی 30 قطعه آب بندان مسیر گرگانرود تا کنون به سطح 68 هکتار/ ادامه تخریب ها تا ساماندهی کامل

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای گلستان از تخریب و ساماندهی 30 قطعه آب بندان مسیر گرگانرود به سطح 68 هکتار تا روز 16 بهمن ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان جواد تیموری، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت با اعلام این خبر اظهار کرد: شروع عملیات از اوایل بهمن ماه بوده و تاکنون ادامه دارد.

وی افزود: ادوات موجود در کارگاه به تعداد کافی تهیه شده است و تاکنون 17 مجموعه آببندان (حدود ۳۰ قطعه) به سطح 68 هکتار و حجم ۱.۲ میلیون مترمکعب پتانسیل ذخیره آب تخریب و ملوب المنفعه شده که طول دیواره های تخریبی در مجموع 5 کیلومتر می باشد و این عملیات مستمرا با همکاری نهادهای ذیربط ادامه دارد.

کد خبر: 64680
  تاریخ خبر : 1401/11/20
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/11/24
 روابط عمومی
 63