سه‌شنبه, 13 آبان 1404
مشروح خبر :: مطالعات مرحله دوم سد بهارستان (قره‌چای رامیان) به نیمه راه رسید

مطالعات مرحله دوم سد بهارستان (قره‌چای رامیان) به نیمه راه رسید

در جهت اجرایی شدن سد بهارستان (قره‌چای رامیان)، تکمیل مطالعات مرحله اول و انجام مرحله دوم سد از انتهای سال گذشته آغاز شد و ابتدای بهمن‌ماه سال جاری، 50 درصد پیشرفت داشته است.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گلستان، محمّدرضا یوری، نماینده مجری طرح ساختمان سدهای قره‌چای و زرین‌گل، از به نیمه رسیدن انجام مطالعات مرحله اول و دوم سد بهارستان (قره‌چای رامیان) خبر داد و افزود:مناقصه مطالعات مرحله دوم ژئوتکنیک سد بهارستان (قره‌چای رامیان) به صورت فراخوان جهت شرکت کلیه مشاوران حائز تخصص ژئوتکنیک با پایه یک انجام شد.

 وی بیان داشت: پس از ارزیابی فنی و مالی شرکت‌کنندگان، 5 شرکت مورد تأیید قرار گرفت و با توجه به ابلاغ جدید براساس تعرفه خدمات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح سال 1401 ادامه فرایند مناقصه در دست انجام است تا بتوان با انجام عملیات ژئوتکنیک و به‌کارگیری نتایج آن در مطالعات مرحله اول و دوم سد مذکور، عملیات اجرایی سد بهارستان (قره‌چای رامیان) آغاز گردد.

یوری در انتها اعلام کرد: امید است با تخصیص اعتبار مناسب بتوان انجام مطالعات را تکمیل کرد و در سال آینده ردیف اجرایی سد بهارستان (قره‌چای رامیان) اخذ و عملیات اجرایی آن آغاز شود.

کد خبر: 64674
  تاریخ خبر : 1401/11/20
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/11/24
 روابط عمومی
 75