شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: توزیع آب کشت پاییزه در شبکه های آبیاری زهره و جراحی آغاز شد

توزیع آب کشت پاییزه در شبکه های آبیاری زهره و جراحی آغاز شد

مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری زهره و جراحی از آغاز توزیع آب در شبکه های آبیاری پنجگانه تحت پوشش این شرکت خبر داد.

به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، حمد دریس گفت: طبق برنامه زمان بندی شده و با هماهنگی های صورت گرفته با شورای کشاورزی استان خوزستان، اولین مرحله تامین آب کشاورزی در حوزه های زهره و جراحی آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری زهره و جراحی ادامه داد: براساس برنامه مدون تهیه شده تعمیراتی به اکثر اهداف تعمیراتی مد نظر در تابستان رسیده ایم و با تمام توان توزیع آب در سطح شبکه های تحت پوشش آغاز شده است.

وی افزود: طبق برنامه زمان بندی تامین آب کشاورزی در شبکه های رامشیر، شادگان، هندیجان و شهید رجایی امیدیه آغاز شده و با اعلام قبلی طی روز های آتی شبکه رامهرمز نیز تامین آب خواهد شد.

 

کد خبر: 63066
  تاریخ خبر : 1401/08/23
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/08/23
 ظاهری
 310