دوشنبه, 12 آبان 1404
مشروح خبر :: کلنگ ساخت سد سجادرود در مازندران به زمین زده می‌شود

همزمان با هفته دولت؛

کلنگ ساخت سد سجادرود در مازندران به زمین زده می‌شود

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران گفت: عملیات اجرایی ساخت سد سجادرود در هفته دولت امسال آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری آب ایران ،"محمدابراهیم یخکشی" اظهار کرد: ساخت این سد علاوه بر تامین بخشی از آب آشامیدنی مورد نیاز شهرهای گروه الف شامل بابل، بابلسر، فریدونکنار، گلوگاه (بابل)، زرگر شهر و روستاهای مسیر، در کنترل سیلاب و تأمین حقابه های پایین دست نیز اثرگذار است.

وی خاطرنشان کرد: برای ساخت سد سجادرود یک‌هزار و ۵۷۵ میلیارد تومان اعتبار برآورد شده که با توجه به داشتن کد اعتباری امیدواریم بودجه مورد نیاز ساخت آن از محل بودجه‌های سالانه و همچنین سایر منابع اعتباری تأمین شود تا طی چند سال آینده شاهد بهره‌برداری از این سد باشیم.
یخکشی اظهار کرد: سد مخزنی سجادرود به ارتفاع ۶۱ متر به صورت سنگریزه‌ای با رویه بتنی روی رودخانه سجادرود و با حجم مخزن  ۲۱.۵ میلیون متر مکعب و امکان تنظیم آب آشامیدنی به میزان ۲۴ میلیون متر مکعب ساخته می‌شود.

کد خبر: 61569
  تاریخ خبر : 1401/05/19
  آخرین به‌روزرسانی : 1401/05/24
 مدیر روابط عمومی
 326