به گزارش خبرگزاری آب ایران، در ابتدای جلسه عزت اله آمری با تأکید بر اهمیت برگزاری این جلسات مشترک گفت: با توجه به وضعیت منابع آب استان ضرورت دارد جهت هم اندیشی و هماهنگی دیدگاهها و فعالیت های هر دو سازمان به منظور رسیدن به اهداف برنامه های سازگاری با کم آبی جلسات مشترک و کارشناسی به صورت مداوم برگزار شود.
آمری افزود: ما دو ارگان دولتی هستیم که تابع سیاست های وزارتخانه متبوع خود بوده و در حال حاضر باید دید کلان و فرا سازمانی به مسئله آب داشته باشیم.
وی ادامه داد: هر دو مجموعه دارای ظرفیتهای قانونی مختص به خود هستند که باید در جهت صرفه جویی هر چه بیشتر در مصرف آب به کار ببندند و ارائه راهکارهای عملی و کارشناسی جهت افزایش تقاضای کشاورزان به اجرای سیستم های نوین آبیاری و نصب کنتورهای هوشمند بایستی از اهداف مهم برگزاری جلسات مشترک باشد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی با تأکید بر نصب کنتور هوشمند بر روی تمام چاههای مجاز استان اظهار کرد: ارائه مجوز افزایش قدرت و پمپاژ ثانویه برای کشاورزانی که طرح سیستم آبیاری نوین را اجرا کرده اند مشروط به نصب کنتور خواهد بود.
وی بر تشکیل کمیته ای فنی متشکل از کارشناسان هر دو سازمان جهت ارائه سازوکاری عملی برای پاسخ به استعلامات طرح های آبیاری نوین تأکید و خواستار تداوم چنین جلساتی در راستای حل و فصل موانع و همگرایی بیشتر در جهت خدمت رسانی مطلوب به کشاورزان و بهره برداران استان شد.
در ادامه جلسه علی صفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: آب نه تنها در کشور بلکه در دنیا به یک چالش جهانی تبدیل شده است و با در نظرگرفتن شرایط ویژه ای که در آن قرار داریم باید تصمیمات ویژه ای هم بگیریم.
وی با اشاره به اینکه دیگر آب کافی در اختیار نداریم گفت: باید به سمت افزایش بهره وری بخصوص در بحث استفاده از آب موجود برویم.
صفری افزود: موضوع و مسائل سازمان جهاد کشاورزی در بحث سامانه های نوین آبیاری یک موضوع فراسازمانی است و هدف از اجرای آن نیز صرفه جویی در مصرف آب می باشد که دغدغه اصلی شرکت آب منطقه ای است.
وی با تأکید بر دغدغه های مشترک بخش کشاورزی و شرکت آب منطقه ای خواستار استفاده از آب چاههای مجاز پروانه دار با روش سیستم های نوین آبیاری شد.