یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: صرفه جویی 7.49 میلیون مترمکعب آب با پرکردن چاه های غیرمجاز

صرفه جویی 7.49 میلیون مترمکعب آب با پرکردن چاه های غیرمجاز

معاون حفاظت و بهره برداری اظهار کرد: 7.49 میلیون متر مکعب آب با مسدود کردن 155 حلقه چاه غیر مجاز در سه ماهه سوم سال جاری، صرفه جویی شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران ، "حمید علیدادی" گفت: در راستای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی، در صورت مشاهده هرگونه تخلف به خصوص در مورد منابع آبی غیرمجاز، پس از اخذ حکم قضایی و مراحل قانونی، نسبت به پر و مسلوب المنفعه نمودن این چاه‌ها اقدام می‌شود.

وی تعداد چاه‌های غیر مجاز پرشده در استان را در سه ماهه سوم سالجاری، 155 حلقه عنوان کرد که منجر به جلوگیری از برداشت 7 میلیون و 490 هزار متر مکعب آب شده است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمان یادآور شد: باتوجه به اینکه شناسایی بسیاری از چاه‌های غیرمجاز براساس گزارش‌های مردمی است از هم استانی‌ها خواهشمندیم در صورت مشاهده هرگونه بهره برداری غیر مجاز از منابع آبی مراتب را به معاونت حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای استان و یا به امور منابع آب شهرستان‌ها اعلام کنند.

علیدادی بیان کرد: با توجه به خشکسالی های اخیر از هم استانی‌ها خواهشمندیم در مصرف آب به خصوص در بخش کشاورزی صرفه جویی نمایند.

کد خبر: 57190
  تاریخ خبر : 1400/10/19
  آخرین به‌روزرسانی : 1400/10/21
 افضلی کارشناس امور فرهنگی
 544