معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقهای هرمزگان:
به گزارش شبکه خبری آب ایران ، عبدالحمید کمالی اظهار کرد: در استان هرمزگان با توجه به کاهش بارندگی در چندسال اخیر وجود ورودی آب سدها و حتی ورودی مخازن آب زیر زمینی هم کاهش پیدا کرد و این امر موجب شده که در تامین آب کشاورزان با مشکل روبرو شویم.
وی با اشاره به سیاستهای حاکمیتی برای تامین آب شرب مورد نیاز مناطق مستقر در نوار ساحلی از طریق آبشیرینکنها، ابراز داشت: وزارت نیرو در تلاش است که با احداث و توسعه آبشیرینکنها به احیاء سفرههای آب زیر زمینی کمک کند.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقهای هرمزگان افزود: بخشی از آب شرب مردم هرمزگان از طریق آبشیرینکنها و بخشی دیگر از چاهها تامین میشود و با تدابیر شرکت آب منطقهای استان هرمزگان تا چندین ماه هیچگونه مشکلی در تامین آب مردم نداریم اما برای پایداری تامین آب باید مدیریت مصرف در دستور کار مردم عزیز قرار گیرد.
کمالی با ذکر این نکته که عمده آب صنایع غرب بندرعباس از طریق آبشیرینکن تامین میشود، تصریح کرد: بخش دیگری از آب مورد نیاز آب صنایع غرب بندرعباس از طریق خطوط انتقال آب تامین میشود که که خوشبختانه در این بخش نیز با هیچگونه چالشی روبرو نیستیم.
وی با بیان اینکه در بخش تامین آب کشاورزان در منطقه جگین و جاسک مشکلی نداریم، تصریح کرد: آب مورد نیاز اراضی کشاورزی شهرستان میناب در کشت اول به صورت کامل و بدون هیچگونه مشکلی تامین میشود.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقهای هرمزگان خاطرنشان کرد: اقدامات لازم برای تامین آب اراضی کشاورزی منطقه شمیل و شمال دشت میناب نیز انجام شده است و در کشت اول آب تمام اراضی کشاورزی این مناطق تامین خواهد شد.
کمالی در پایان گفت: برای سازگاری با کم آبی نیازمند انجام اقدامات چند بعدی از سوی تمام دستگاههای حاکمیتی هستیم تا در سالیان آینده با چالش جدی در بخشهای مختلف روبرو نشویم. مدیریت مصرف در بخش آب شرب، رعایت الگوی کشت در بخش کشاورزی و به صورت کلی اصلاح الگوی مصرف نقش مهمی در حفاظت از منابع گرانبهای آبی دارد.