به گزارش شبکه خبری آب ایران، معاون آب وآبفای وزیر نیرو طی سخنانی در این گردهمایی با اشاره به ضرورت تحلیل تهدید ها و فرصت های موجود اظهار داشت: خوشبختانه اسناد بالادستی خوبی وجود دارند که اگر به خوبی اجرا شده و مورد توجه قرار گیرند، بسیاری از مشکلات در بخش آب مرتفع خواهد شد.
محمد جوانبخت ضمن اشاره به وجود ساختارهای سیاست گذاری ، نظارتی ، اجرایی و نیروی انسانی متخصص در بخش آب ، مهم ترین ضعف موجود را فقدان اقتدار برای حل و فصل مشکلات توصیف کرد و افزود: واقعیت این است که انباشت مشکلات این اقتدار را خدشه دار کرده است.
وی همچنین از ضعف قوانین در صیانت از منابع آبی، قوانین بازدارنده، بی توجهی به ارزش واقعی آب و نبود بانک جامع اطلاعاتی به عنوان مهم ترین چالشهای این بخش یاد کرد.
وی ضمن تاکید براجرای دستور العمل ها ، بازنگری قراردادهای اکیپ های گشت وبازرسی ، ساماندهی رودخانه ها ، کم آبی و تغییرات اقلیمی به طرح های ویژه عمرانی هم پرداخت واز شناسایی این طرح ها بعد از جلسات متعدد خبر داد.
معاون آب و آبفای وزیر نیرو، یکی از وظایف مدیران عامل آب منطقه ای استانها را ایجاد سازو کار مناسب مدیریتی و راهبری ویژه این پروژه ها عنوان کردو افزود: این پروژه ها بایستی تا سه سال آینده به اتمام برسند و برخی هم در مراحل پایان عملیات اجرایی قرار گیرند.
وی در این جلسه در فراز دیگری از اظهاراتش با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی خاطر نشان کرد:بخش آب کشور دارای سرمایه نیروی انسانی توانمندی در سطح کشور است که باید رفتار مدیران به گونه ای باشد که انگیزه های آنان را برای کار وتلاش افزایش دهد.
مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران ، در ادامه مشارکت مدیران استانی در تخصیص آب و ارایه سناریوهای مختلف پیش از وقوع اتفاقات و توجیه مدیران استانی و پیشگیری از اتفاقات ناخوشایندرا مورد تاکید قرار داد.
تسریع در تبدیل وضعیت ایثارگران نیز از جمله موضوعاتی بود که وی براجرای آن تاکید داشت.
شایان ذکر است دراین جلسه پس از ارایه گزارش های مختلف توسط معاونین و مدیران ستادی، مدیران عامل شرکت کننده در گردهمایی به بیان دیدگاه های خود پرداختند.