دوشنبه, 12 آبان 1404
مشروح خبر :: 95 درصد از آب تالاب میانکاله باید از دریا تغذیه شود

95 درصد از آب تالاب میانکاله باید از دریا تغذیه شود

مدیر حفاظت و بهر ه برداری از منابع آب در مصاحبه با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به وضعیت کمبود منابع آبی در شرق استان گفت: توپوگرافی تالاب میانکاله و اختلاف سطح آن با دریا منجر به عدم ورود آب شور دریا به تالاب شده ، این در صورتی است که آب شیرین به تنهایی نمی تواند در احیای این تالاب موثر باشد و باید 95 درصد از آب تالاب به وسیله آب دریا تامین شود

 به گزارش شبکه خبری آب ایران ،سید مهدی عمادی افزود: در سال 98 و99 به میزان 2 الی 3 میلیون متر مکعب به مدت 10 روز از سد گلورد به تالاب هدایت شد که متاسفانه به دلیل نبود آب شور دریا آب شیرین از کف این تالاب خارج گردید،لذا نیاز است به فوریت پروژه انتقال آب از دریا به تالاب اجرایی شود.
عمادی خاطر نشان کرد، سد گلورد که بدلیل عدم تکمیل ساخت راه جایگزین تاکنون به بهره برداری کامل نرسیده است امکان ذخیره 115 میلیون متر مکعب آب را داراست که از این حجم، 30 میلیون متر مکعب برای تامین آب شرب شهر نکا، بهشهر،گلوگاه و روستاهای اطراف در نظر گرفته شده و مابقی ظرفیت هم برای حقابه های کشاورزی و زیست محیطی رودخانه نکارود مورد استفاده قرار می گیرد .

کد خبر: 55168
  تاریخ خبر : 1400/07/18
  آخرین به‌روزرسانی : 1400/07/19
 مدیر روابط عمومی
 399