به گزارش شبکه خبری آب ایران ، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق زنجان گفت: خشکسالی و غیرممکن شدن استفاده از برخی نیروگاههای برقآبی، افزایش دما و بالا رفتن مصرف برق از مهم ترین دلایل افزایش شدید مصرف برق و به هم خوردن تراز تولید و مصرف بهشمار میروند.
در ادامه،مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان ضمن تشریح وضعیت منابع آبی و کاهش بارندگیهای استان و قرار گرفتن استان در مدار خشکسالی،اظهارکرد: امسال با کاهش ورود بیش از 65درصدی آب به مخازن سدهای استان مواجه هستیم و این یعنی حدود 137میلیون متر مکعب آب کمتری تا مورخ 28 اردیبهشت 1400 به سدهای استان وارد شده است .
اسماعیل افشاری تصریح کرد به دلیل شرایط ناپایدار آب شرب بویژه در روستاها ، با قراردادن اولویت شرب و حقابه های ضروری، سعی در مدیریت نمودن خروجی آب سدها را داریم تا در آینده با مشکل بیشتری برای تامین آب پایدار شهرهای تحت پوشش مواجه نشویم.
" افشاری" در سخنان خود به بحث سازگاری با کم آبی و لزوم صرفه جویی در مراکز شهری و روستائی تاکید نمود و کاهش مصرف در بخش شرب و کشاورزی را از ارکان طرح سازگاری با کم آبی عنوان نمودو گفت: دستگاههای اجرایی و ارگانهای دولتی و غیردولتی همه باید عزم خود را برای مدیریت بهینه منابع آب زیرزمینی و سطحی استان جزم نمایند.
افشاری، گذر از این دوران را منوط به رعایت الگوی مصرف و مدیریت بهینه مصرف انرژی (آب و برق) دانست.
در پایان، دیگر مدیران صنعت آب و برق زنجان به بیان دیدگاهها و نظرات خود در خصوص چگونگی گذر از بحران انرژی در استان پرداختند.