به گزارش شبکه خبری آب ایران ،"حمید منصوری" در خصوص اهمیت نصب کنتورهای هوشمند در استان اظهار داشت: پروژه نصب کنتورهای هوشمند از سال 93 در استان قزوین با هدف صیانت، حفاظت و مدیریت بهینه منابع آبهای زیرزمینی کلید خورد تا درکنار سایر پروژههای طرح احیا و تعادل بخشی به کاهش مصرف آبهای زیرزمینی کمک کند و اجرای آن نیز تا مجهز شدن همه چاههای استان به کنتور هوشمند همچنان ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: در حال حاضر میزان برداشت از منابع آب زیرزمینی(چاه، قنات و چشمه) در استان بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون مترمکعب است که حدود 960 میلیون مترمکعب آن از چاههای مجاز که تعداد آنها در استان 5800 حلقه است صورت میگیرد، که این روند بسیار نگران کننده بوده و باید در این زمینه مدیریت لازم جهت رسیدن به آب قابل برنامهریزی انجام پذیرد.
وی یادآور شد: از سال ۹۳ تاکنون بیش از 3500 دستگاه کنتور هوشمند در چاههای کشاورزی، صنعتی، خدماتی استان نصب شده و با نصب این تعداد کنتور زمینه صرفهجویی 130 میلیون مترمکعب آب در استان فراهم شده است. البته در حال حاضر 2300 حلقه چاه کشاورزی، صنعتی و خدماتی و 393 حلقه چاه فرم یک در استان باقی مانده که باید مجهز به کنتور هوشمند شوند که اگر اعتبار لازم در این خصوص تامین گردد قادریم سالانه 400 تا 800 دستگاه کنتور را نصب و راهاندازی نمائیم.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای قزوین در پایان با اشاره به نقش مهم رسانهها در اجرای پروژه نصب و راهاندازی کنتورهای هوشمند، گفت: تکمیل این پروژه نیازمند همکاری همه دستگاههای ذیربط استان است و از رسانهها نیز انتظار داریم با اطلاع رسانی مناسب در خصوص پیامدهای مصرف بیرویه و کاهش ذخایر آب زیرزمینی و بحران کم آبی، زمینه همراهی کشاورزان با این طرح را مهیا کنند.