به گزارش روابط عمومی ، مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان شرقی در این جلسه با اشاره به ظرفیت قابل توجه مشارکت کشاورزان ، همراهی و همکاری ارگانهای ذیربط دراین شهرستان اظهار داشت: ۱۲۴۰هکتار از شبکه پایاب آیدوغموش با مشارکت مستقیم کشاورزان اجرا شده است .
مهندس یوسف غفارزاده همچنین به محدود بودن اعتبارات عمرانی دولتی و وضعیت تخصیص آن اشاره کرد و توجه به روش های مختلف تامین منابع مالی همچون مشارکت کشاورزان، تسهیلات تبصره ۱۹ و ماده ۵۶ و استفاده از سرمایهگذاری بخش خصوصی در اجرا و تکمیل شبکه پایاب را مورد تاکید قرار داد.
مهندس اسماعیلی نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، جلب مشارکت بخش خصوصی را برای توسعه آینده شهرستان یک ضرورت توصیف کرد.
مهندس جواد صفری نماینده مجری طرح شبکه پایاب سد آیدوغموش در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در بررسی مدل مالی ، روش ها و گزینه های پیشنهادی سرمایه گذار، مزایا و معایب هر یک از این روشها ارائه داد.
شایان ذکراست این جلسه با هدف بررسی روش ها و مسائل مربوط به سرمایهگذاری و مدل مالی پیشنهادی سرمایه گذار جهت تکمیل و اجرای واحدهای عمرانی داشکسن وشیخدرآ باد شبکه پایاب سد آیدوغموش شهرستان میانه تشکیل شده بود و پس از بحث و تبادل نظر مقرر گردید سرمایهگذار با استفاده از ترکیب و تلفیق روشهای تأمین منابع مالی و مشارکتی در این خصوص اقدام نماید.