به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کردستان، مهندس عرفان مومن پور در این نشست مشترک که با حضور معاون، مدیران و کارشناسان شرکت آب منطقه ای کردستان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان در راستای بررسی مفاد تفاهم نامه برگزار گردید، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی بعنوان یکی از اهرم ها و حلقه های اصلی زنجیر کیفیت منابع آب استان همواره در کنار این شرکت حضور داشته و بیش از پیش از همکاری و همدلی های خالصانه این مجموعه صمیمانه سپاسگزاریم.
وی با تاکید بر لزوم وجود این تفاهم نامه، افزود: هرچند که قسمت هایی از این تفاهم نامه عملیاتی شده و هم اکنون در حال اجرا است اما ضرورت هم افزایی ظرفیت های این دو دستگاه در راستای ارتقای کیفیت آب استان ما را بر این داشت تا این تفاهم نامه بصورت جامع تر و موشکافانه تری بررسی گردد و در نهایت به مرحله عقد و امضای دو طرف برسد.
مهندس مومن پور با اشاره به ظرفیت علمی دانشگاههای استان کردستان و لزوم استفاده از آن در جهت توسعه استان درباره موضوع همکاری در تفاهم نامه مذکور بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی می تواند بعنوان یک رکن اصلی کیفیت منابع آب استان همکاری های مشترک در زمینه های علمی، پژوهشی، آموزشی و خدمات فنی و مهندسی در راستای پایش کیفی آلاینده های منابع آب سطحی و زیرزمینی، همچنین ارتقای هرچه بیشتر کیفیت آب بعنوان فوریت اصلی آب استان، در قالب تفاهم نامه مذکور نقش مهمی ایفا کند.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقهای کردستان در پایان سخنان خود توسعه همکاری های بین سازمانی و به ویژه برقراری ارتباط اثر بخش بین شرکت آب منطقهای و دانشگاه علوم پزشکی را یکی از عوامل اصلی بهینه شدن بهره وری این شرکت قلمداد کرد.
رئیس دانشکده بهداشت محیط با اشاره به نیاز پایش و نمونه برداری های متعدد، اظهار کرد:این مهم نیازمند ارتقای کمی و کیفی در بحث نیروی انسانی و تجهیزات آزمایشگاهی خواهد بود و این امر ضرورت عقد تفاهم نامه بین دو دستگاه را دوچندان می کند.
وی ادامه داد: این تفاهم نامه باید کمک کند تا پایش آب استان با کیفیت و سرعت بیشتری پیش رود و هدف ما از طرح این تفاهم نامه این است که بویژه دانشکده بهداشت بتواند با استفاده از ظرفیت ها و امکانات این مجوعه در کنار سایر دستگاهها به ارتقاء کیفیت آب استان کمک و این امر را نیز با همکاری شرکت آب منطقه ای کردستان تسریع بخشد.
دکتر رضا رضایی ضمن یادآوری افزایش ورود آلاینده ها به منابع آب استان، بیان کرد:تمام دستگاههای متولی باید زمینه های افزایش کیفیت آب استان را در دستور کار خود قرار داده و نسبت به این مسئله از هیچ تلاشی فروگذار ننمایند.
دکتر رضایی خاطر نشان کرد: علیرغم استفاده از ظرفیت های علوم پزشکی در زمینه پایش آلاینده ها، این مجموعه نیز می تواند در دو حوزه پیوست سلامت پروژه ها و برنامه مفصل تری تحت عنوان ایمنی آب آشامیدنی که علوم پزشکی بعنوان دبیرخانه و مسئول اصلی، در کنار شرکت آب منطقهای و آب و فاضلاب بعنوان مهمترین ارکان این برنامه، همکاری های لازم برگزاری همایش ها، برنامه ها، دوره های مشترک و غیره داشته باشیم.