به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای قزوین در ابتدای این مراسم آقای محمد حسینی معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به حساسیت بالا در زمینه آموزش و بخصوص آموزش دوره متوسطه اول با توجه به محدوده سنی دانش آموزان بیان داشت: در مدیریت نوین مشارکت و همکاری داری اهمیت زیادی بوده و توسعه توانمندی ها نیازمند مشارکت همه اقشار می باشد. وی همچنین ادامه داد که توسعه پایدار و همه جانبه نیازمند تحقیق و پژوهش است که انجام مطالعات می تواند کمک شایانی را به تحقق این هدف بنماید لذا لازم است تا ما همواره در صدد آن باشیم که دانش و آگاهی های خود را بروز نماییم.
معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش فردا را متعلق به دانش آموزان امروز دانست و عنوان داشت: ما باید بدنبال جانشین پروری باشیم و با این نگاه تمام تلاش و کوشش خود را جهت تربیت آینده سازان این کشور بکار ببندیم.
آقای محمد حسینی در بخش پایانی صحبت های خود با اشاره به نظام تعلیم و تربیت به عنوان یکه مؤلفه تاثبر گذار در کشور اظهار داشت: آموزش به تنهایی کافی نبوده و حتماً باید با تربیت، پژوهش و مهارت نیز تلفیق گردد و این یک اصل مهم در سند جامع علمی کشور می باشد.
در ادامه این وبینار آموزشی مهندس منصوری معاونت حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان قزوین به بررسی و تبین اهداف این شرکت در زمینه اهمیت موضوع آب و محیط زیست پرداخت و با اشاره به جایگاه مهم آب در حفظ حیات و زندگی، مهمترین هدف را حفظ و حراست از منابع آبی برای نسلهای آینده بیان داشت.
مهندس منصوری عنوان داشت: استاندارد استفاده از منابع آب زیرزمینی در دنیا حداکثر 40 درصد می باشد درحالیکه در دشت های کشور ما استفاده از این ظرفیت و پتانسیل بیش از 100 درصد بوده و این یعنی از یک سو ما در حال مصرف سهم آب نسلهای بعدی هستیم و از سوی دیگر این برداشتهای بی رویه از منبع آبی طی سنوات گذشته موجب کاهش سطح منابع آب زیرزمینی در کشور ما شده است.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای قزوین با اشاره به اهداف طرح داناب عنوان نمود: ما باید در حفظ و حراست از منابع آبی بسیار کوشا باشیم و برای رسیدن به این مهم باید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی را از مقطع پایه آغاز نمائیم به نحوی که مقوله در باور همه دانش آموزان حک گردد و البته این اتفاق زمانی میسر خواهد بود که اول از همه خودمان اهمیت این موضوع را درک کرده باشیم. و ی همچنین بحث محیط زیست و حفاظت کیفی منابع آبی را به عنوان یکه موضوع فرادستگاهی از دیگر اهداف این طرح برشمرد.
مهندس منصوری در پایان ضمن اشاره به سند آمایش سرزمین بیان داشت: جانمایی ها در استان ها باید براساس سند آمایش سرزمین صورت پذیرد چرا که آمایش سرزمین مترداف با توسعه پایدار بوده و این یعنی حفظ منابع آبی و محیط زیست و اگر این کار بدون برنامه ریزی صورت گیرد ما نمی توانیم پاسخگوی نسل آینده باشیم.
در ادامه این وبینار یک دوره آموزشی توسط دکتر اشجاری برای معلمان برگزار گردید که در این دوره به ابعاد مختلف آب در زندگی بشر، مقایسه آب در ایران و جهان و چالش های پیش روی منابع آبی کشور با وضعیت فعلی مصرف و تغییرات اقلیمی پرداخته شد.