دوشنبه, 12 آبان 1404
مشروح خبر :: ضرورت مشارکت همه اقشار در تبیین مصرف بهینه آب

ضرورت مشارکت همه اقشار در تبیین مصرف بهینه آب

مدیران شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر با حضور در دفتر امام جمعه شهر اهرم، به تشریح اقدامات این شرکت در حوزه مدیریت منابع آب پرداختند.

به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر، در این دیدار امام جمعه اهرم ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های اطلاع رسانی شرکت آب منطقه ای اظهار داشت: دفتر امام جمعه و اداره منابع آب شهرستان تنگستان همواره تعاملات مثبت و سازنده ای داشته اند.

حجت الاسلام والمسلمین اسلام فرد خاطرنشان کرد: توصیه به مصرف بهینه و صرفه جویی همواره از منبرها و تریبون های مختلف توصیه می گردد و با توجه به شرایط فعلی منابع آب، قطعا این توصیه ها اهمیت بالاتری پیدا خواهند کرد.

وی افزود: ضرورت توجه به این مهم، استفاده از سایر ظرفیت های فرهنگی را نیز اجتناب ناپذیر می کند و می بایست همه ی اقشار و سطوح مختلف جامعه در فرهنگ سازی حوزه آب تلاش نمایند.

امام جمعه اهرم گفت: در قرآن کریم 63 بار کلمه آب آمده است و توجه به تفسیر این کلمه به نور اهل بیت (ع)، اهمیت موضوع آب در اسلام را نشان می دهد.

حجت الاسلام والمسلمین اسلام فرد تصریح کرد: در حوزه آب باید با قانون شکنان برخورد گردد و ادارات منابع آب به عنوان پاسبانان آب می بایست با جدیت به مقابله با عدول کنندگان از قانون بپردازند.

وی اضافه کرد: حتی افرادی که دارای چاه پروانه دار نیز می باشند باید آب را به عنوان یکی از انفال عمومی با دقت نظر بیشتری مصرف نمایند.

امام جمعه اهرم با اشاره به اهمیت سد خاییز در بهبود شرایط آبیاری نخیلات منطقه گفت: ساخت سد خاییز یکی از مهم ترین اقدامات شرکت آب منطقه ای در شهرستان تنگستان است و امیدواریم با تسریع در تکمیل آن، شرایط آبیاری نخیلات این منطقه بهبود چشمگیری یابد.

در ادامه، مدیران شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر دو برنامه عمده در خصوص صیانت از منابع آب از جمله طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی و برنامه جامع سازگاری با کم آبی استان بوشهر تشریح کردند.

کد خبر: 40144
  تاریخ خبر : 1398/11/15
 روابط
 322