دوشنبه, 5 آذر 1403
مشروح خبر :: بیش از 100 فعالیت فرهنگی در حوزه احیاء و تعادل بخشی آبهای زیرزمینی

بیش از 100 فعالیت فرهنگی در حوزه احیاء و تعادل بخشی آبهای زیرزمینی

به منظور فرهنگ سازی در زمینه مصرف هوشمندانه آب و رعایت کامل اصل صرفه جویی بیش از 100 فعالیت فرهنگی در حوزه احیاء و تعادل بخشی آبهای زیرزمینی در سال جاری صورت گرفته است

 

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کردستان، مومن پور موضوع کمبود آب و لزوم صرفه جویی در مصرف را مطرح کرد و اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های فرهنگی می تواند زمینه های مثبتی را در شکل دهی به عملکرد متناسب در حوزه های احیاء وتعادل بخشی آب های زیرزمینی به بار آورد و جامعه را به سوی صرفه جویی سوق دهد.

وی با بیان اینکه ترویج فرهنگ مدیریت مصرف و صرفه جویی آب مستلزم کار فرهنگی است، ادامه داد: به منظور ایجاد باور ملی و افزایش آگاهی در زمینه مصرف هوشمندانه آب و رعایت کامل اصل صرفه جویی بیش از 100 فعالیت فرهنگی در حوزه احیاء و تعادل بخشی آبهای زیرزمینی در 9 ماهه نخست سال جاری صورت گرفته است.

مومن پور با اشاره به اینکه بحران آب های زیرزمینی در حال گسترش است افزود: اقدامات فرهنگی نظیر برگزاری کارگاه های آموزشی گسترش سواد آبی، اجرای طرحهای داناب و انسان و محیط زیست، انعقاد تفاهم نامه با آموزش و پرورش و سازمان تبلیغات اسلامی، تولید محتوای آموزشی، تهیه و توزیع اقلام فرهنگی و ... در راستای مدیریت مصرف آب در حوزه طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی، انجام گرفته است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای کردستان یادآور شد: بیش از 65 درصد از مصارف آب استان را منابع آب زیرزمینی تامین می کند و ناپایداری این منابع از منظر کمیت و کیفیت، معضلات جدی را برای این منابع ارزشمند و حیاتی رقم می زند و اگر این میزان برداشت از منابع آبی تداوم داشته باشد می بایست در آینده تبعات اجتماعی و زیست محیطی قابل توجهی را شاهد باشیم.

وی ضمن اشاره به اینکه بی شک گام نخست مدیریت بحران ، پذیرش آن است ، افزود: طرح احیا و تعادل بخشی آبهای زیرزمینی  در استان کردستان با 11 پروژه تعریف گردیده که با اقدامات عملی و هم افزایی بخشهای مرتبط با حفظ و نگهداری از منابع آب، پنجره جدیدی را برای حرکتی گسترده در بازگرداندن پایداری و تعادل بخشی به این منابع گشوده است.

 

کد خبر: 39535
  تاریخ خبر : 1398/10/14
 مدیر روابط عمومی
 283