وی با اشاره به اهمیت تولید محصولات استراتژیک در استان مازندران و مقایسه آن با صنایع بزرگ کشور گفت: باید مسائل این طرح های مهم را با فرهنگ سازی و استفاده از منابع داخلی حل کنیم و آن ها را به سرانجام برسانیم.
مهندس حاج رسولی ها تاکید کرد: ما از فاینانس طرح ها و استفاده از ماده 58 برای اجرای طرح ها استقبال می کنیم اما محدودیت هایی در این بحث ها نیز وجود دارد لذا بهترین ظرفیت همان استفاده از ظرفیت داخلی است.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به ظرفیت استان مازندران در زمینه گردشگری آب و نیروگاه های برقآبی و همچنین توسعه آب بسته بندی و پیشگامی آب منطقه ای مازندران در این حوزه تاکید کرد: این تلاش ها باید شتاب بیشتری در استان گیرد که به عنوان نمونه اگر بتوانیم علاوه بر نیروگاه های پایین دست سد شهیدرجایی که ظرفیت آن ها امروز حدود 16 مگاوات است آن را به 400 مگاوات برسانیم قطعا تحول بزرگی ایجاد خواهد شد.
از شرکت آب منطقه ای مازندران به عنوان یکی از شرکت های خوب در ارزیابی یاد کرد و گفت: این موفقیت ها حاصل تلاش جمیع همکاران آب منطقه ای مازندران است که امیدواریم تداوم یابد.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در ادامه به موضوع سیل و فرصت های ایجاد شده برای ساماندهی، لایروبی و اجرای طرح های مهندسی رودخانه پرداخت و گفت: این سیل فرصت مناسبی را برای توسعه طرح های منابع آب و همچنین حفظ و نگهداری رودخانه ها فراهم کرده است.
حاج رسولیها افزود: در بحث حفاظت و بهره برداری بزرگترین حساسیت و دغدغه ها مباحث مهندسی رودخانه است که این مهم باتوجه به سیل خیز بودن استان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
ایشان در پایان با تاکید بر تسریع در آمار برداری منابع آب توجه به منابع انسانی و جایگزینی نیروها و همچنین حفظ و نگهداری آن ها را مورد اشاره قرار داد.
پیش از آقای مهندس حاج رسولیها آقای دکتر محمدابراهیم یخکشی مدیرعامل آب منطقه ای مازندران و تعدادی از معاونین و مدیران مباحثی را در خصوص اعتبارات عمرانی طرح های عمرانی، اجرای طرح های تملک دارایی؛ سیل، مباحث گردشگری محیط پیرامون تاسیسات و منابع آبی؛ وصول حقوق دولتی؛ توسعه نیروگاه های برق آبی، اجرای پروژه های مهندسی رودخانه و ساختار منابع انسانی مطرح کردند