مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه ای زنجان:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای زنجان،عباسی با اشاره به سیل روی داده در اوایل سالجاری در استانهای شمالی و جنوبی کشور اشاره کرد و گفت: آنطوریکه همه دیدند آبی که از پشت سدهای کرخه و دز رها سازی شد،حدود یک سوم آب جاری حاصله از باران بود و اگر کل این آب در پایین دست جاری می شد، خدا می داند چه خسرانی به بار می آورد.
مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه ای زنجان،گفت: با توجه به ورودی بالای سالجاری آب سد کینه ورس و رهاسازی بموقع آب از دریچه تحتانی این سد، توانستیم با توکل به خدا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنیم.
وی با تاکید بر عمدترین رسالت سدهای کشور و استان که با هدف ذخیره و تامین آب می باشد،اظهار داشت:
آب ذخیره شده در پشت سدها در فصول گرم و خشک سال برای اراضی پایین دست و مصارف دیگر رهاسازی می شود.
عباسی گفت:دومین رسالت سدها برای اهداف زیست محیطی ، گردشگری و پرورش ماهی است که برای رونق تولید استان مهم و حیاتی است.
وی افزود:سدهای کوچک که در استان اغلب توسط جهادکشاورزی،منابع طبیعی و شرکت آب منطقه ای زنجان احداث شده است،عمدتا با هدف جلوگیری از سیلاب،تغذیه مصنوعی یا آبزی پروری درنظر گرفته شده است.
مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه ای زنجان،تصریح کرد:سدهای بزرگ درحال بهره برداری استان را 3 سد تهم،گلابر و کینه ورس دانست و گفت:سد تهم عمدتا برای مصارف شرب در نظر گرفته شده،بطوریکه بیش از 50 درصد آب شرب شهر زنجان را تامین می کند.
عباسی، به سد گلابر نیز اشاره کرد و گفت:این سد با هدف کشاورزی نزدیک به 2500 هکتار از اراضی منطقه را بصورت آبیاری مدرن تحت پوشش قرار داده و مابقی برای بحث گردشگری و زیست محیطی و آبزی پروری در نظر گرفته شده است.
وی در خصوص اهداف سد کینه ورس شهرستان ابهر، اظهارکرد:تامین آب شرب شهرستانهای ابهر و خرمدره و رهاسازی آب برای اراضی پایین دست به میزان 1600 هکتار از اهداف این سد است و در همین راستا کمک شایانی به مسائل زیست محیطی می کند.