مدیرعامل شرکت آب منطقه لرستان عنوان کرد:
به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای لرستان، رضا میرزایی در گفتگو با خبرنگار ما عنوان کرد: اگر در حوضه آبریز کشکان سد بزرگی وجود داشت، آنهمه سیلاب و رسوب وارد شهر های پلدختر، معمولان و روستاهای تابعه نمیشد.
میرزایی با بیان اینکه سیل خیز ترین سرشاخه کرخه، رودخانه کشکان است، گفت: شهرستان پلدختر به لحاظ قرارگیری در خروجی رودخانه کشکان، سیل خیز ترین شهرستان استان لرستان محسوب می شود.
وی اظهار داشت: برخی ها سیل را هم سیاسی کردند و با پخش شایعات در بین مردم، علت وقوع سیلاب در پلدختر و معمولان باز کردن دریچه سد در بالادست (سد ایوشان) عنوان کردند، در صورتی که در بالادست رودخانه کشکان اصلا سد بزرگی وجود ندارد.
وی افزود: اگر ما در بالادست سد بزرگی می داشتیم، می توانستیم این همه رواناب و سیلاب را در مخزن آن سد نگهداری کرده و از وقوع سیل جلوگیری می شد، بنابراین علت اصلی تولید این همه سیلاب، نبود سد در بالادست بوده است.
مدیرعامل آب منطقه ای لرستان تصریح کرد: تنها با ساماندهی، لایروبی و ساخت دیواره حفاظتی نمیتوان مشکل سیلاب شهرهای پلدختر، معمولان، خرم آباد و چگنی را حل کرد، بلکه مهم ترین راهکار، احداث سدهای مخزنی با اهداف کنترل و مهار سیلاب ها در بالادست این شهرستان هاست.
وی با تاکید بر این که راه علاج بخشیِ مهار و کنترل سیلاب استان لرستان، ساخت سدهای مخزنی است، گفت: در جریان بازدید مقام عالی وزارت از مناطق سیلزده لرستان، ایشان بر ساخت سدهای مخزنی با اهداف کنترل و مهار سیلاب نیز تاکید داشتند و این موضوع توسط استاندار و مجمع نمایندگان استان با محوریت شرکت آب منطقه ای در دست پیگیری است.