یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: برگزاری آیین رونمایی ازتمبر اولین و پیشرفته ترین تصفیه خانه تکمیلی کشور در یزد

برگزاری آیین رونمایی ازتمبر اولین و پیشرفته ترین تصفیه خانه تکمیلی کشور در یزد

آیین رونمایی ازتمبر اولین و پیشرفته ترین تصفیه خانه تکمیلی کشور یزد با حضور معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای یزد، آیین رونمایی ازتمبر اولین و پیشرفته ترین تصفیه خانه تکمیلی کشور یزد با حضور معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا،معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد برگزار شد.

این تصفیه خانه که با ظرفیت نهایی 250 لیتر برثانیه در دو خط 125 لیتری پساب شهر یزد را در مرحله تکمیلی تصفیه می کند، در راستای توسعه پایدار استان یزد فاضلاب یزد را در دو مرحله تصفیه و در بخش های مختلف مورد استفاده قرار می دهد.

لازم به ذکر است برای تعادل بخشی سفره های آب زیرزمینی بخشی از این پساب در بخشی از دشت یزد اردکان تزریق می شود و برآوردها نشان می دهد با تزریق این آب به سفره های زیرزمینی می توان تا 30 درصد میزان افت آب های زیرزمینی را در منطقه کاهش داد.

کد خبر: 36388
  تاریخ خبر : 1398/05/03
  آخرین به‌روزرسانی : 1398/05/04
 دره شیری
 343