در آغاز سلطانی مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری پس از قرائت دستور جلسه، به تبیین دستورالعمل جدید کارگروه و تشریح محورهای اصلی آن پرداخت.
سپس بیات منش، مدیر کل راه و شهرسازی در خصوص اقدامات صورت گرفته در زمینه زیرساخت های اجتماعی و فرهنگی در سکونت گاه های غیر رسمی استان، توضیحات مبسوطی ارائه نمود.
در ادامه دکتر قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی و دکتر صائینی، معاون بهداشتی دانشگاه، به تشریح نتایج حاصله از پویش ملی و کمپین کنترل فشار خون پرداختند.
دکتر قزلباش بر اساس آمار بدست آمده در این کمپین، 6/13 درصد جمعیت استان را دارای فشار خون بالا اعلام کرد.
در این کارگروه، دکتر افضلی، مدیر عامل انجمن دوستداران تاریخ و فرهنگ زنجان، در خصوص تاریخ ، فرهنگ و هنر و حکمت اشراق و سهروردی شناسی سخنانی بیان کرد. وی سپس موضوع آئین نامه اجرائی جایزه کتاب شیخ اشراق را مطرح نمود.
دکتر حقیقی، استاندار زنجان با جمع بندی مطالب یاد شده به هدفمند بودن مسائل اجتماعی تاکید کرد و گفت: مسائل اجتماعی بسیار ریز و عمیق هستند و آثار برخی در کوتاه مدت و برخی در بلند مدت قابل مشاهده می باشد و بدون داشتن هدف نمی توان به آثار مثبت آن دست یافت.
این مقام مسئول، حضور همه جانبه اعضای کارگروه را در حل مسائل اجتماعی بسیار الزامی دانست و اظهار داشت: هر کجا مدیران استان ورود جدی داشته اند، آن کار موفقیت آمیز بوده است.
مقام عالی دولت در استان، با اشاره به لزوم وجود نقشه راه کامل برای اجرای امور اجتماعی، همفکری با اساتید و صاحبنظران را در این مقوله ضروری برشمرد.
بالاترین مقام اجرائی استان، زنجان را دارای پتانسیل مناسبی در زمینه های دینی و مذهبی عنوان کرد و گفت:مردم زنجان با گرایش های دینی و مذهبی خود به عنوان الگویی برای سایر استانها شده اند.
دکترحقیقی افزود : مردم زنجان در علاقمندی به خرید کالاهای ایرانی ، رتبه دوم را در کشور به خود اختصاص داده اند.
رئیس کارگروه اجتماعی ، فرهنگی ، سلامت و خانواده ،ایجاد نشاط اجتماعی را در استان مهم و ضروری دانست و به مشارکت اجتماعی ،همسویی، هدفمندی و پرهیز از موازی کاری تاکید کرد.
استاندار زنجان در پایان به برگزاری نمایشگاه کاهش آسیب های اجتماعی اشاره نمود و خاطر نشان کرد که تشکیل تیم و انجام کارها بر اساس چک لیست به پر باری نمایشگاه کمک شایانی کرده و موجبات افتخار استان را رقم خواهد زد.