در ابتدا مهندس رضاپور، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای زنجان در خصوص سهم آب کشاورزی و صنعت و شرب توضیحاتی ارائه نمود و سپس به میزان بارندگی در استان که80 میلی متر از متوسط کشوری بالاتراست اشاره کرد و گفت با این وجود از 7 دشت استان 6 دشت بحرانی بوده و بطور متوسط سالانه 77 سانتیمتر سطح تراز آبهای زیر زمینی در آنها افت میکند که از آن بیشترین کاهش تراز به میزان یک متر و 40 سانتیمتر بوده و به دشت ابهر اختصاص دارد .
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای زنجان در این دیدار ، به آمار آب برنامه ریزی شده از منابع سطحی و زیرزمینی در دنیا اشاره نمود و پایداری سرزمین را مرهون مصرف 20درصد از این منابع دانست.
وی مصرف این منابع را در کشور ایران 7/86 درصد بیان کرد و گفت :این مرحلۀ بحران است و باید برای خروج از این مرحله ، راندمان کشاورزی را بالا و مصرف آب را کاهش داد.
رضاپور قیمت گذاری صحیح آب و تغییر الگوی کشت و نوع آبیاری را نیز از راهکارهای افزایش راندمان کشاورزی برشمرد.
این مقام مسئول ، تهیه سند بالا دستی را با توجه به حفظ امنیت غذایی و در نظر داشتن میزان مصرف و تولید محصولات کشاورزی و واردات و صادرات آن و با احتساب عرضه و تقاضای موجود در کشور ، ضروری دانست وآن را عامل کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی و اختصاص منابع آبی بیشتر به صنعت و افزایش اشتغال بیان نمود.
در ادامه دیدار مدیر کل صدا و سیمای مرکز زنجان ضمن خوش آمد گویی به حاضرین ، به عدم وجود تعادل در مصرف آب کشاورزی و بهای فروش برخی محصولات کشاورزان اشاره نمود و اظهار داشت: باید از کشت های کم مصرف آبی استفاده شود و مردم نیز به این باور برسند که افزایش راندمان مهم تر از توسعه کشاورزی است.
لطیفی به لزوم وجود برنامه جامع کشاورزی اشاره نمود و گفت : به لحاظ نیاز های استان باید ساختار کشاورزی اصلاح شده و برنامه جامع به کشاورزان ابلاغ گردد.
وی در این راستا نقش ، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی رسانه ملی را بسیار پررنگ و ارزشمند و ضروری بیان نمود.
این مقام مسئول با تاکید به لزوم فرهنگ سازی در مصرف آب و انرژی ، تهیه برنامه های مشارکتی را در راستای اطلاع رسانی و اگاهی بخشی و ارتقاء و پیشرفت کشور اسلامی ایران بسیار مهم تلقی کرد.