کارگاه آموزشی عفاف گرائی در شرکت آب منطقه ای زنجان برگزارشد.
خانم نظری،مدرس و مبلغه سازمان تبلیغات اسلامی استان،در این کارگاه یک روزه،ابتدا توضیحات مبسوطی در خصوص عفت و پاکدامنی ارایه نمود و اظهار داشت: عفت به معنای پرهیز و خویشتن داری است و باعث می شود تا رفتارها و کارها با احتیاط انجام پذیرد.
نظری در ادامه با تشریح پیشرفت و موفقیت جوامع پیشرفته عنوان داشت که این پیشرفت نه به دلیل آزادی و بی بند و باری است بلکه به جهت تلاش ، همت ،تعهد و پشتکار در انجام کارهای مردمان این کشورهاست.
وی به اهمیت بحث های فرهنگی اشاره نمود و افزود:اهتمام ورزیدن به بحث های مشاوره ای و درمان یکی از راهکارهای مهم ایجاد انگیزه و تعادل در جامعه است.
این مبلغه سازمان تبلیغات اسلامی با عنوان اینکه حلقه اتصال با معبود اگر بریده شود،رفتارهای ناشایست در افراد شکل خواهد گرفت،اظهار داشت:عمل به واجبات و رعایت مستحبات و مکروهات سبب و مانع قطع ارتباط با خدا می شود و اطاعت ،روح عبادت و راه مطمئنی برای ارتباط با معبود است.
مدرس این کارگاه آموزشی، تاثیر تکرار گناه در زندگی انسان را ارزیابی کرد و گفت:اگر گناهی تکرار شود،این عمل عادی شده و انجام آن راحت تر شده و عملکرد نفس لوامه یا هشدار دهنده مختل می گردد و شیطان گناه را در نظر انسان زینت داده و زیبا جلوه می کند.
نظری به فرهنگ غنی ایران اشاره نمود و گفت:این فرهنگ بعد از اسلام غنی تر و کامل تر شده است.
وی سپس به وجود فضای مجازی،اینترنت و ... در خانواده ها اشاره کرد و اظهار داشت:این ابزارها به النفسه و ذاتاً بد نیستند بلکه مهم نحوه استفاده از این ابزارهاست که آن را خوب یا بد می کند.
نظری به بیانات گهربار امام راحل،خمینی کبیر در خصوص غضب و شهوت و عقل،اشاره کرد و گفت:اگرعقل سوار بر مرکب غضب و شهوت باشد،مدیریت نفس صورت گرفته و نتیجه مطلوبی حاصل میگردد ولیکن اگر این دو بر مرکب عقل سوار شوند،آسیب های شدید فرهنگی و اجتماعی حاصل می گردد.
در ادامه در خصوص بحث عفت و فرزندپروری با اشاره به آیات سوره مبارکه نور، در خصوص رعایت حریم و حقوق پدر و مادر و فرزندان، انتخاب نوع پوشش ها،سخنان مبسوطی ارائه نمود و رفتار والدین و مربی کودک را درسن 3 تا 5 سالگی که سن شناخت جنسی است،بسیار ارزنده تلقی کرد.
در پایان ، این کارگاه آموزشی با پرسش و پاسخ بانوان حاضر در جلسه و مدرس کارگاه آموزشی به پایان رسید.