ایشان برخورداری از بخشی به عنوان مشترکین را برای وصول درآمد ناکافی دانست و گفت: برای وصول حقوق دولتی نیازمند مشارکت همه بخشها بوده و بایست در این زمینه اسناد پیمان بهره برداری ما دارای چشم انداز مشخص باشد.
نظارت و کنترل به نحو مطلوب و مناسب انجام شود
منابع وصول حقوق دولتی باید به درستی شناسایی و تدقیق شود
مصارف و منابع آب باید مشخص گردد
تشکل های آببران باید سازماندهی، تقویت و توانمند شوند
روشهای تقسیم و توزیع آب باید بهصورت حجمی اعمال و مستندسازی گردد
سیستمهای مربوط به آب زراعی باید ارتقا و توسعه یابد
دانش وصول حقوق دولتی باید فرایند کاری آن ثبت و ضبط شود
سازمان و تشکیلات مناسب نیز برای هریک از فرآیند ها مشخص گردد
موسوی با اشاره به نقش مستقیم زیر مجموعه معاونت بهرهبرداری در امر وصول حقوق دولتی به ویژه سه حوزه آب سطحی، آب زیرزمینی و مهندسی رودخانهها تأکید کرد معاونت ها و مدیران مستقل نیز باید مشارکت جدی داشته باشند و باید تعامل مناسب با ذینفعان، ذیمدخلان و ذیصلاحان داشته باشیم.
ایشان در پایان با اشاره به ضرورت تدوین شرح وظایف این کارگروه، مهمترین چالشهای بخش وصول را رویکرد مسئولین در حیطه طرح تکریم ارباب رجوع، عدم مشارکت لایه های سازمان در وصول حقوق دولتی،ناکارآمدی برنامهها در این بخش و همچنین نداشتن بستههای حمایتی برشمرد.
در ادامه این جلسه هریک از اعضا ازجمله معاونین طرح توسعه، مالی پشتیبانی، برنامهریزی و همچنین مشاورین و مدیران مستقل حاضر در این جلسه نقطه نظرات خود را اعلام و در پایان مقرر شد جلسات بهصورت هفتگی با حضور اعضای ثابت تشکیل شود در این جلسات و ضمن تعیین اولویت وصول ، موضوعات به صورت تخصصی و موضوعی بحث و پیگیری شود.