هوشنگ ملایی عامل شرکت آب منطقه ای استان هرمزگان در این جلسه با تاکید بر استفاده از حداکثر توان جهت رفع مشکلات سیل بندهای استان گفت: نقاط آسیب پذیر و سیل خیز باید هر چه زودتر شناسایی و نسبت به نصب تابلوهای هشدار در نقاط حادثه خیز اقدام شود.
ملایی در ادامه به شیوه نامه استفاده طرح ساماندهی کنترل سیلاب رودخانه های استان اشاره کرد و افزود: این شیوه نامه با هدف ظرفیتهای آورد در بستر رودخانه ها برای احداث دیواره های حفاظتی و کاهش مخاطرات خسارات ناشی از سیل از سوی وزارت خانه اعلام شده که باید بومی سازی شود.
وی با بیان این مطلب که شرایط هرمزگان با سایر استانهای کشور متفاوت است براستفاده از پیمانکاران بومی مناطق مختلف استان تاکید کرد و گفت: استفاده از پیمانکاران بومی در بسیاری از موارد کارگشا خواهد بود چرا که کارشان را به خوبی انجام میدهند.
این مقام مسئول یکی از نکات بسیار مهم در پدافند غیر عامل را استفاده از تجربیات و جمع آوری اطلاعات و داده ها از جوامع محلی و انجام مطالعات دقیق عنوان کرد و خواستار تعیین حد بستر ، حریم ، ساماندهی و زیبا سازی رودخانه و مسیل های روستایی وشهری شد.
گفتنی است بررسی راهکارهایی جدید در زمینه مدیریت سیلاب ، اهمیت دادن به کار و اثرات آن بر روند کار ، نگهداری و تهیه شبکه برق رسانی چاه ، تامین آب شرب بندرعباس و مشخص نمودن نقاط ریسک پذیر در بستر رودخانه ها و لایروبی آن از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
انتهای پیام/