برگزاری سمینار آموزشی مدیریت استرس در شرکت آب منطقه ای زنجان
در این سمینار، دکتر چراغی، روانشناس بالینی و استاد دانشگاه نسبت به تشریح استرس و نحوه مدیریت آن پرداخت.
وی ابتدا به علائم و بیماری های ناشی از استرس اشاره نمود و در ادامه عوامل ایجاد استرس را عوامل فردی، گروهی، سازمانی و فراسازمانی مطرح نمود.
چراغی، تاثیر رژیم غذایی را در میزان استرس افراد، قابل توجه بیان نمود.
وی در خصوص نقش افراد در هنگام مواجهه با استرس توضیحاتی مبسوطی ارائه داد. سپس به عوامل فشار در خانواده و اجتماع اشاره نمود.
وی در پایان به آثار اقتصادی و اجتماعی استرس اشاره نمود و مقابله با استرس در محیط کار را جزء الزامات محیط کار تلقی کرد و در پایان به لزوم چکاپ سالیانه برای تعیین میزان استرس تاکید نمود تا بتوان در صورت نیاز از طریق دارو درمانی یا روان درمانی نسبت به معالجه و تعدیل استرس کارکنان اقدام نمود.