شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: برگزاری جلسه پروژه اطلاع رسانی شرکت آب منطقه ای قم

اطلاع رسانی

برگزاری جلسه پروژه اطلاع رسانی شرکت آب منطقه ای قم

جلسه پروژه اطلاع رسانی آب منطقه ای قم با حضور مدیر عامل ، رئیس ، معاونین و مدیران شرکت و جهاددانشگاهی استان روز چهارشنبه مورخ 97/12/01 در سالن جلسات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای قم : در ابتدای این جلسه احمد  حاجی حسینی مسگر مدیر عامل شرکت آب منطقه ای قم با اشاره به ضرورت انجام فعالیتهای فرهنگی و اطلاع رسانی در خصوص فرهنگ سازی بهینه مصرف منابع آبی کشور و استان گفت: حل مشکلات مرتبط به خشکسالی و اقلیم و بسترسازی جهت استفاده از منابع آب نیازمند فرهنگ سازی عمیق در جامعه به خصوص بهره برداران است. وی تصریح کرد: ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در اجرای طرحهای مختلف ، آموزشی ، فرهنگی ، رسانهای و ... میتواند در زمینه فرهنگ سازی مصرف بهینه منابع آب  استان کمک خوبی  باشد. مسگر  در ادامه با اشاره به همکاری جهاددانشگاهی در اجرای طرح داناب بر لزوم ظرفیت سازی و ارتقای سطح اطلاعات عمومی جامعه و نسل جدید تاکید کرد.

در این  ادامه جلسه  رئیس و معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد قم با اشاره به  شروع طرح داناب از اجرای طرحهای گسترده فرهنگی و اطلاع رسانی، با استفاده از ظرفیت های رسانه ای و نیروی انسانی و... این نهاد خبردادند.

کد خبر: 33404
  تاریخ خبر : 1397/12/02
 احمد
 374