دوشنبه, 12 آبان 1404
مشروح خبر :: با حضور وزیر نیرو و مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران مراسم معارفه مدیر عامل جدید سازمان آب وبرق خوزستان برگزار شد

با حضور وزیر نیرو و مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران مراسم معارفه مدیر عامل جدید سازمان آب وبرق خوزستان برگزار شد

با حضور دکتر رضا اردکانیان وزیر نیرو و مهندس حاج رسولی ها مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران مراسم معارفه آقای فرهاد ایزد جو مدیر عامل جدید سازمان آب وبرق خوزستان روز سه شنبه 30 بهمن ماه برگزار شد.

به‌گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "دکتر رضا اردکانیان"  در آیین تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان در اهواز با تاکید بر جایگاه ویژه استان خوزستان در معادلات انرژی کشور، گفت: اهمیت و جایگاه استان خوزستان در حوزه آب و انرژی بر هیچکس پوشیده نیست.
وی افزود: حدود ۲۰ درصد از شبکه های آبیاری مدرن کشور، ۳۷ درصد فروش آب کشور و ۴۰ درصد دارایی های فیزیکی صنعت آب و برق کشور در استان خوزستان قرار دارد و این شاخص ها نشان از جایگاه ویژه این استان در معادلات انرژی و آب دارد.
اردکانیان به ظرفیت بزرگ نیروی انسانی در بدنه این سازمان اشاره کرد و گفت: وجود منابع متعدد زیرزمینی، کشور ما را به یک کشور غنی تبدیل کرده است، اما نباید از این موضوع غافل شد که ما از یک سرمایه ارزشمندتر یعنی نیروی انسانی توانمند که قابلیت تجدیدپذیری دارد، بهره می‌بریم که خوشبختانه این فاکتور در سازمان آب و برق خوزستان به خوبی مشاهده و به عنوان یک ظرفیت برای کشور محسوب می‌شود.
اردکانیان بر لزوم چرخش در بین حلقه‌های مدیریتی تاکید کرد و اظهار کرد: طبق یک اصل جهانی برای فرصت دادن به شایستگان و استفاده از همه ظرفیت ها باید از تناوب‌های محدود مدیریتی گذر کنیم و فرصت را در اختیار افراد مختلف قرار دهیم.
وزیر نیرو تصریح کرد: در وزارت نیرو به دنبال این هستیم تا برای همه مدیریت ها، محدودیت دوره مدیریت قرار دهیم تا شاهد چرخش نخبگان باشیم.
اردکانیان ضمن اشاره به آغاز دوره جدید مدیریتی، به ویژگی های این دوره اشاره کرد و گفت: مدیریت منابع انسانی، صیانت از سرمایه گذاری های انجام شده در بخش آب و برق، ارتقای شفافیت و سلامت سازمان در گردش امور، پاسخگویی مناسب و ارتقای سطح مفاهمه با همه گروه ها از جمله نمایندگان مردم از ویژگی های دوره جدید مدیریتی است.
وی با بیان اینکه شایسته گزینی جزو اولویت های ماست به خصوصیات فرهاد ایزدجو به عنوان مدیرعامل جدید سازمان آب و برق خوزستان پرداخت و گفت: شناخت منابع استان، تجربه کار در عرصه های مشابه، شناخت کافی از سازمان آب و برق خوزستان، تحصیلات عالی مرتبط، سلامت نفس و انگیزه بالا از مهم‌ترین خصوصیات ایشان است که وی را به یک گزینه مناسب برای این جایگاه مهم تبدیل کرده است.

 
کد خبر: 33337
  تاریخ خبر : 1397/11/30
  آخرین به‌روزرسانی : 1397/12/01
 کارشناس
 590