با حضور مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گیلان صورت گرفت:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گیلان، مهندس وحید خرّمی مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گیلان در این جلسه ، هدف از اجرای شیوه نامه ساماندهی آب بندان ها و تالاب ها را مهار و مدیریت روانآبها و افزایش ظرفیت و حجم ذخیرهسازی آب توسط آببندانها و تالابها برای تأمین مصارف کشاورزی؛ تقویت منابع آب زیرزمینی؛ ایجاد امکان بهرهبرداری چندمنظوره، اشتغالزا و درآمدزا از آببندانها و تالابها اعم از ذخیره و تأمین آب، شیلات و پرورش ماهی، پرورش پرندگان آبی، گردشگری، ورزشهای آبی و ... با اولویت تامین آب کشاورزی عنوان کرد.
وی در ادامه در خصوص شیوه نامه ساماندهی و کنترل سیلاب های رودخانه ها افزود : این شیوه نامه با هدف ساماندهی رودخانههای استان، کاهش مخاطرات و خسارات ناشی از سیل، شفاف سازی و ساده سازی فرآیند برداشت از مصالح رودخانهای استان و با حضور دستگاههای ذیربط و نهادهای نظارتی برای اجرا ابلاغ شد.
مهندس خرّمی با اشاره به وقوع بارندگیهای متناوب در سطح استان و خسارات ناشی از طغیان رودخانهها به لزوم ساماندهی و برداشت رسوبات و آوردهای سیلاب و نیز اصلاح و بهسازی مسیلها توسط تلههای رسوب گیر، گابیونبندی و سایر عملیات بهسازی تاکید نمود.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گیلان با اشاره به کمبود اعتبارات استانی برای لایروبی انهار ، از لایروبی و ساماندهی رودخانه های شهرستان آستارا خبر داد و گفت: خوشبختانه پروژه لایروبی انهار و ساماندهی رودخانه های شهرستان آستارا همزمان با دهه مبارک فجر در شهرستان شروع شده است.
وی در ادامه با اعلام آمادگی با توجه به شیوه نامه ساماندهی آب بندان ها و تالاب ها در خصوص ساماندهی تالاب استیل و آب بندان های یازده گانه شهرستان آستارا به مساحت 205 هکتار تأکید نمود.
مهندس خرّمی در خصوص اجرای شیوه نامه ساماندهی و کنترل سیلاب رودخانه ها در شهرستان آستارا افزود: در سال جاری با لایروبی رودخانه مرزی آستارا چای ، خطر سیلاب در اراضی مجاور شهر و روستاهای اطراف از جمله روستا های خشکه دهنه و جلال آباد و باغچه سرا تقریبا به صفر رسید.