دوشنبه, 12 آبان 1404
مشروح خبر :: بررسی طرح های عمرانی شرکت آب منطقه ای با حضور مدیرعامل

بررسی طرح های عمرانی شرکت آب منطقه ای با حضور مدیرعامل

در جلسه مشترک معاونت طرح و توسعه و معاونت برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای کرمان که به ریاست مهندس علیزاده مدیرعامل محترم این شرکت برگزار گردید مسائل مربوط به طرح های شرکت آب منطقه ای مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کرمان، در جلسه مشترک معاونت طرح و توسعه و معاونت برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای کرمان که امروز 24 آذرماه به ریاست مهندس علیزاده رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل محترم این شرکت برگزار گردید مسائل مربوط به طرح های شرکت آب منطقه ای مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین در این جلسه موارد مندرج در لایحه 98 توسط مهندس نمازیان معاون برنامه ریزی تشریح گردید و نسبت به ان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

مهندس نمازیان در این جلسه از حمایت های مدیرعامل محترم و همکاری حوزه معاونت طرح و توسعه در جهت اصلاح اعتبار سال های بعد برخی طرح های شرکت آب منطقه ای کرمان در لایحه بودجه 98 تقدیر و تشکر کرد.

وی در ادامه از اقدامات انجام شده در لایحه بودجه سال آینده به عنوان اقدامات بزرگ و بی سابقه یاد کرد.

 

     

کد خبر: 32017
  تاریخ خبر : 1397/09/24
 کارشناس روابط عمومی
 287