باحضور وزیر نیرو در هرمزگان صورت گرفت:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای هرمزگان، هوشنگ ملایی در آیین افتتاح این پروژه گفت: جلوگیری از هدر رفت آب تصفیه شده ارسالی از تصفیه خانه میناب به بندرعباس، کاهش چشمگیر نشتی آب در طول مسیر و افزایش ظرفیت انتقال آب از سد و دشت شمیل و نیان از جمله اهداف وضروریات اجرای این طرح است.
وی در ادامه افزود: همچنین اجرای۱۶ هزار و ۱۰۰متر لوله فولادی به قطر 1600میلی متر و ضخامت 14.27میلی متر، اجرای 14 عدد حوضچه شیرآلات، اتصال به خط 1200میلی متری بتنی موجود، خرید و حمل لوله های فولادی به قطر 1600میلی متر و پوشش لوله های فولادی به عنوان رئوس عملیات اجرایی طرح نوسازی ۱۶کیلومتر خط اول آبرسانی از میناب به بندرعباس است.
این مقام مسئول خاطر نشان ساخت: ﻃﻮل ﺧﻂ ﻟﻮﻟﻪ از ﻣﻴﻨﺎب ﺑﻪ ﺑﻨﺪرﻋﺒﺎس حدود 85کیلوﻣﺘﺮ است ﻛﻪ ﺑﺮای ﺳﻬﻮﻟﺖ ﻛﺎر و همچنین اولویت اجرا در قسمت هایی که بیشترین نشتی را دارد ﺑﻪ سه فاز اجرایی ﺗﻘﺴﻴﻢ ﺑﻨﺪی ﺷﺪ.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان اضافه کرد: فاز نخست، 30 ﻛﻴﻠﻮﻣﺘﺮ ﺧﻂ ﻟﻮﻟﻪ 1600 میلی متری به ضخامت 27/14 میلی متر (از دوراﻫﻲ میناب- رودان تا روستای جلابی). فاز دوم 30کیلومتر لوله 1600میلی متری به ضخامت 14.27میلی متری (از روستای جلابی تا تصفیه خانه بندرعباس)و فاز سوم اجرای این طرح ﺷﺎﻣﻞ 25کیلومتر لوله 1600میلی متری به ضخامت 14.27میلی متر است(از تصفیه خانه میناب تا دوراهی میناب-رودان).
ملایی یاداور شد: از سال 1395 تا کنون اجرای فاز اول طرح آغاز شده و 16کیلومتر آن از دو راهی میناب-رودان به سمت بندرعباس پایان یافت که باحضور وزیرنیروبه بهره برداری رسید.
وی در ادامه توضیح داد: از زﻣﺎن ﺳﺎﺧﺖ و ﻧﺼﺐ اوﻟﻴﻦ ﻟﻮﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﺘﻨﻲ به ﻗﻄﺮ 1200 میلی متر در ﺧﻂ اول آﺑﺮﺳﺎﻧﻲ از ﻣﻴﻨﺎب ﺑﻪ ﺑﻨﺪرﻋﺒﺎس ﺑﻴﺶ از چهل ﺳﺎل ﻣﻲ ﮔﺬرد و در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ از ﭘﺮ ﺣﺎدﺛﻪ ﺗﺮﻳﻦ (ﺗﺮﻛﻴﺪﮔﻲ، ﺷﻜﺴﺖ و ﻧﺸﺖ ) ﺧﻂ ﻫﺎی اﻧﺘﻘﺎل آب در اﺳﺘﺎن ﻫﺮﻣﺰﮔﺎن محسوب شده ﻛﻪ ﻣﻮﺟﺐ ﻗﻄﻊ آب در زﻣﺎن ﻫﺎی ﻃﻮﻻﻧﻲ در ﺑﺨﺶ ﻫﺎﻳﻲ از ﺷﻬﺮﻫﺎی ﺑﻨﺪرﻋﺒﺎس ﺧﻤﻴﺮ و روﺳﺘﺎﻫﺎی واﺑﺴﺘﻪ می شود.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان تصریح کرد: در ﺻﻮرﺗﻴﻜﻪ ﺧﻂ اول آﺑﺮﺳﺎﻧﻲ ﻣﻴﻨﺎب ﺑﻪ ﺑﻨﺪرﻋﺒﺎس از ﻣﺪار ﺧﺎرج ﺷﻮد هم ﺣﺪود نیمی از ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺷﻬﺮی ﺑﻨﺪرﻋﺒﺎس ﻓﺎﻗﺪ آب ﺷﺮب می شود ﻋﻼوه ﺑﺮ اﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮع ﺷﻜﺴﺖ ﻫﺎ و ﻧﺸﺴﺖ ﻫﺎی ﭘﻲ در ﭘﻲ ﺑﺎﻋﺚ ﻫﺪر رﻓﺖ ﻓﺮاوان آب ﺗﺼﻔﻴﻪ ﺷﺪه در ﻃﻮل ﺧﻂ ﻣﻲ ﮔﺮدد.
ملایی در پایان اظهار کرد: ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺧﺸﻜﺴﺎﻟﻲ ﻫﺎی ﺳﺎﻟﻴﺎن اﺧﻴﺮ و ﺑﺤﺮان ﻛﻤﺒﻮد آب در اﻳﻦ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺿﺮوری اﺴﺖ ﻫﺮﭼﻪ زودﺗﺮ از اﻳﻦ ﻫﺪر رﻓﺖ ﺟﻠﻮﮔﻴﺮی شود.