برگزاری دومین جلسه کمیته راهبری ؛
مطالعه و بررسی علل طعم و بوی آب از مخزن سد استقلال میناب تا خروجی تصفیه خانه بندرعباس در شرکت آب منطقه ای هرمزگان
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای هرمزگان ، دومین جلسه کمیته راهبری " مطالعه و بررسی علل طعم و بوی آب از مخزن سد استقلال میناب تا خروجی تصفیه خانه بندرعباس و ارائه راهکارهای عملی جهت رفع آن" با حضور پژوهشگران دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران و سایر اعضاء در شرکت آب منطقه ای هرمزگان برگزار گردید.
این جلسه با دستورکار ارائه گزارش پیشرفت کار طرح " بررسی علل طعم و بوی آب از مخزن سد استقلال تا خروجی تصفیه خانه میناب" و اتخاذ تصمیم در خصوص ادامه فرآیند کار و انجام آزمایشات تشکیل جلسه داد و اعضاء در خصوص دستور کار به بحث و تبادل نظر پرداختند.
کد خبر: 31813
تاریخ خبر : 1397/09/13
کارشناس روابط عمومی ۲
300