به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای هرمزگان، حسین عباس زاده در نشست با مدیران و کارشناسان حوزه حفاظت و بهرهبرداری مطرح کرد: اجرای این طرح از شهرستان رودان آغازشده که به دنبال آن نیز در شهرستانهای دیگر اجرایی میشود.
وی در ادامه در خصوص هدف از اجرای این طرح بیان کرد: هدف از اجرای این طرح شناسایی چاههای غیرمجاز و تهیه آمار دقیق در حوزه چاههای استان است.
عباس زاده گفت: فهرست برداری از چاهها از اول مهرماه آغازشده که بر اساس آشنایی کارشناسان با منطقه صورت میگیرد همچنین تاکنون از شش هزار و 500 چاه در رودان هزار و 500 چاه تکمیل اطلاعات شده است.
این مقام مسئول در این نشست با اشاره به برخی مشکلات در روستاهای جغین و برنطین که بیشترین چاهها در این منطقه قرار دارد گفت: عدم اعتماد برخی از کشاورزان که در امتداد اجرای برخی از سیاستهای آب منطقهای صورت گرفته مانند پلمپ برخی از چاههای آنها باعث پارهای از مشکلات شده است.
مدیر مدیریت هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقهای هرمزگان افزود: تداخل برخی کارها مانند پلمپ برخی چاهها با فهرست برداری باید با برنامهریزی و هماهنگی رفع شود، برنامه فهرست بندی در فواصل زمانی مشخص انجام شود، کشاورزان برای ارائه اطلاعات صحیح کاملاً توجیه شوند و در خصوص ترس از مشکلات ارائه اطلاعات توجه لازم را داشته باشند.
عباس زاده در ادامه تصریح کرد: اطلاعات واردشده بهصورت هفتگی جهت تائید ارائه شوند و در راستای فهرست برداری با خانههای کشاورز و انجمن صنفی کشاورزان همکاری شود.
وی تأکید کرد: اطلاعرسانی از طریق نصب بنر، پوستر، بروشور و صداوسیما انجام شود همچنین بخش ورود اطلاعات به سامانه باید به صورت دقیق وارد و ثبت شود.