شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: با همکاری دادستان و اداره منابع طبیعی شهرستان طارم 45 هکتار از اراضی ملی در این شهرستان رفع تصرف شد.

با همکاری دادستان و اداره منابع طبیعی شهرستان طارم 45 هکتار از اراضی ملی در این شهرستان رفع تصرف شد.

با همکاری دادستان و اداره منابع طبیعی شهرستان طارم 45 هکتار از اراضی ملی در این شهرستان رفع تصرف شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای زنجان، با همکاری دادستان شهرستان طارم و اداره منابع طبیعی این شهرستان و پیگیری مجددانه اداره منابع آب طارم، نسبت به اجرای احکام قضایی انتقال آب به اراضی خارج از آبخور اولیه، اراضی ملی و قلع و قمع درختان در روستای چمله از توابع شهرستان طارم اقدام گردید.

مهندس عزیزخانی، مدیرامورمنابع آب شهرستان طارم اظهار کرد:با پیگیریهای بعمل آمده از سوی امور منابع آب این شهرستان و همکاری و مساعدت نوری شیرازی دادستان و حسنلو رییس اداره منابع طبیعی شهرستان طارم، درختان با قدمت 4الی 5 ساله قلع و قمع و لوله های انتقال آب برچیده و به خارج از محوطه کشت انتقال پیدا کرد.

وی افزود:در این اقدام 45 هکتار از اراضی ملی رفع تصرف و به میزان 30 لیتر در ثانیه در حجم آبهای زیرزمینی شهرستان طارم صرفه جویی گردید.

کد خبر: 31418
  تاریخ خبر : 1397/08/22
 کارشناس روابط عمومی
 519