مدیرعامل شرکت آب منطقهای زنجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایسنا گفت:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای زنجان،رضاپور ادامه داد: کنتورهای هوشمند آب و برق و کنتورهای حجمی هوشمند جدید که از قابلیت شارژ حقابه از طریق کارت شارژ و یا از طریق سیمکارت برخوردار است و قابلیت قطع برداشت در صورت اتمام حقابه را دارد، به خوبی توانایی کنترل بهرهبرداری و مدیریت آن را در اختیار بهرهبردار و شرکت آبمنطقهای قرار میدهد.
وی همچنین درخصوص وضعیت سفرههای زیرزمینی و حفر چاههای غیرمجاز و مجاز، گفت: وضعیت نامناسب سفرههای آب زیرزمینی در دشتهای استان و کاهش و افت سریع سطح ایستابی آبهای منطقه که در هیدروگرافهای دشت نمود دارد، به خوبی گویای این موضوع است که منابع آب زیرزمینی استان، گنجایش تعداد موجود از چاههای مجاز و غیرمجاز را ندارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان، تصریح کرد: جلوگیری از اضافهبرداشت چاههای مجاز با نصب ادوات اندازهگیری و کنترل میزان برداشت، همچنین پلمپ و انسداد چاههای غیرمجاز تنها راه خروج از وضعیت فعلی و کنترل آن است و بیتوجهی به هرکدام موجب تشدید وضع موجود خواهد شد.
این مقام مسئول یادآور شد: استان زنجان بر مبنای طبقهبندی سرانه آب قابل تجدید در محدوده تنش جدی آب قرار دارد و در صورت عدم رعایت موارد لازم میتواند وارد مرحله بحرانی شود.
وی همچنین در رابطه با اهداف مشترکی که شرکت آبمنطقهای و حوزه آبخیزداری منابع طبیعی میتوانند با هم دنبال کنند، افزود: برنامه و طرحهای این شرکت و آبخیزداری کاملا مستقل است و هر کدام از ارگانها حسب ماموریت ذاتی خود و اعتبارات و اولویتهای موجود اقدام میکنند. ولی از آنجایی که آبخیزداری در هر حال موجب بهبود وضعیت حوزه آبریز میشود، بدون شک تاثیرات مهم و بهسزایی در کنترل سیلاب، تغذیه آبخوان و هدایت آورد حوزهها خواهد داشت. از اینرو میتوان ماموریت هر دو ارگان و به تبع آن برنامه و طرحهای هر دو دستگاه را در یک راستا توصیف کرد.