معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای هرمزگان:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای هرمزگان، شهروز شجاعی در توضیح اجرای این طرح بیان کرد: اجرای این طرح در دراز مدت باعث ترمیم فروچاله های دشت میناب و کاهش آسیب های زیست محیطی می شود.
وی در ادامه گفت: برداشت بی رویه ماسه از رودخانه های میناب در سال های اخیر باعث به وجود آمدن چاله های بزرگ در بستر رودخانه شده است.
این مقام مسئول اضافه کرد: ایجاد این چاله های بزرگ سبب تغییر بستر رودخانه میناب شده که علاوه بر احتمال تشدید سیلاب در مقاطع بحرانی میتواند منجر به پدید آمدن مشکلات زیست محیطی و همچنین وقوع فجایع انسانی شود.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای هرمزگان تصریح کرد: در اجرای این طرح چاه ها بوسیله تعدادی کانال به یکدیگر وصل می شوند که یک بند آبگیر نیز برای انتقال سیلاب به شن چاله ها تعبیه شده است.
شجاعی افزود: در صورت وجود سیلاب و سرازیر شدن آن، در جریان روان آبها در چاله ها تله اندازی می شوند و به مرور زمان به حالت اولیه خود باز میگردد.
وی در پایان یاداور شد: از خطرات به وجود آمدن این فروچاله ها میتوان به ایجاد حفره های بزرگ و عمیق که موجب تلفات انسانی می شود و یا تغییر جهت و سرازیر شدن سیل به سمت روستاها و شهرهای کنار رودخانه اشاره کرد.