به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای سمنان،مهران محمودی با اعلام این خبر گفت: بخش ویژه این جشنواره به فن آوریهای نوین در حوزه آب، خشکسالی و محیط زیست اختصاص داشت،و برگزاری نمایشگاه، کارگاههای مختلف و انتخاب ایده های برتر از جمله اقدامات صورت گرفته در این بخش از جشنواره بود.
رئیس گروه تحقیقات کاربردی شرکت آب منطقه ای سمنان افزود: این شرکت در راستای رسالت خود در حوزه آب، با حضور در سه غرفه با همکاری شرکت های پمپیران - سنجش افزار آسیا - کنترل توان نوین پویا- سد راه ابنیه و تأسیسات سمن سو در نمایشگاه شرکت نمود.
وی افزود:در غرفه ای با حضور شرکت سنجش افزار آسیا، کنتورهای هوشمند حجمی مغناطیسی که با هدف کنترل برداشت بر روی چاه های آب کشاورزی نصب می گردند به نمایش درآمد.
محمودی به حضور شرکت کنترل توان نوین پویا در این نمایشگاه اشاره کرد و اظهار داشت:در این غرفه نیز دستگاه های دیتالاگر با هدف ثبت دقیق و مانیتور همزمان اطلاعات آب و هواشناسی، شامل بارانسنجی، برف سنجی، تبخیرسنجی، سطح آب چاه ها، هیدرومتری رودخانه ها و پارامترهای کیفی آب موجود بود و مورد بازدید علاقه مندان قرار گرفت.
رئیس گروه تحقیقات کاربردی شرکت آب منطقه ای سمنان افزود:در غرفه شرکت سد، راه، ابنیه نیز ابزار دقیق سدهای خاکی و سایر سازه های عمرانی شامل پیزومتر، صفحه های فشارسنج، انحراف سنج و نشست سنج، همچنین سازه ابداعی اسکله شناور روی دریاچه سد دامغان به نمایش گذاشته شدند.
وی به بخش های دیگر این جشنواره اشاره کرد و گفت: شرکت آب منطقه ای سمنان کارگاهی با عنوان " آب، خلاقیت و مهندسی ارزش" با همکاری شرکت کریت کارا و مدیریت آقای دکتر امامی از مدیران شناخته شده بین المللی در این حوزه، با حضور علاقمندان این بخش برگزار نمود.
شایان ذکر است یکی از 7 ایده برتر در حوزه آب با ارائه آقای فرید جلیلی جمشیدیان مورد پذیرش قرار گرفت که موضوع قرارداد پژوهشی این شرکت با دانشگاه تربیت مدرس تحت عنوان " سامانه نمک زدایی ترکیبی RO-MED با تأمین توان از یک سامانه CHP خورشیدی برای تأمین آب شیرین" می باشد.
لازم به یادآوری است مهندس فتاحی برنده جایزه بین المللی ICID در صرفه جویی مصرف آب کشاورزی با دعوت شرکت آب منطقه ای سمنان از کمیته ملی آبیاری و زهکشی در مراسم اختتامیه سخنرانی داشتند.