با حضور استاندار هرمزگان:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای هرمزگان، مدیرعامل شرکت آب منطقهای هرمزگان در این مراسم ضمن تقدیر از استاندار، فرماندار و اهالی روستای حمیران عنوان کرد: آبخوان حمیران یکی از آبخوانهای مهم در غرب استان هرمزگان بهحساب میآید که سالانه 93 سانتیمتر افت دارد و نیاز به احیای این آبخوان از ضروریات منطقه است.
هوشنگ ملایی در ادامه گفت: با توجه به وضعیت اقلیمی منطقه، بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای آبی دارای اهمیت، ضرورت ویژهای برای انجام آن احساس میشد.
این مقام مسئول افزود: نگهداشت سیلاب مسیل های مشرفبه دشت بنو، جلوگیری از هدر رفت آن و انتقال آن به سفرههای آب زیرزمینی بهمنظور تغذیه این منابع مهم آبی در منطقه مهمترین هدف اجرای این طرح بود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای هرمزگان ادامه داد: از دیگر اهداف این طرح بهبود کمی و کیفی منابع آبی کشاورزی است که با توجه به محرومیت منطقه باعث ایجاد و ثبات اشتغال درزمینهٔ کشاورزی خواهد شد.
ملایی بیان کرد: کنترل سیلاب بهمنظور کاهش خسارات و جلوگیری از فرسایش خاک در این منطقه نیز از سایر اهداف این طرح است همچنین طرح بند انحرافی تغذیه مصنوعی دشت حمیران از سیاستهای کلان دولت بهمنظور برقراری توسعه پایدار در منطقه بهحساب میآید.
وی در ادامه سخنان خود درباره میزان هزینه انجام این طرح نیز گفت: میزان هزینه طرح 25 میلیارد ریال با بهکارگیری توانبخش خصوصی انجامشده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای هرمزگان درباره مشخصات این طرح نیز بیان کرد: از مشخصات فنی این طرح میتوان به نوع سرریز اوجی آزاد به طول 45 متر، ارتفاع تاج 9.3 متر از بستر رودخانه، آورد سیلاب طرح 200 هزار مترمکعب، حجم عملیات خاکی 20 هزار مترمکعب و حجم عملیات بتنی 2.8 هزار مترمکعب اشاره کرد.
در ادامه این مراسم فریدون همتی استاندار هرمزگان استاندار با تأکید بر اینکه تحریمها نمیتواند مانعی برای فعالیتهای اقتصادی و صنعتی کشور باشد، عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور باید از ظرفیت بخش خصوصی در امر سرمایهگذاری و انجام پروژههای مهم استفاده کنیم.
استاندار هرمزگان افزود: در سال جاری شاهد کلنگ زنی احداث دو پروژه پتروشیمی به همراه احداث نیروگاه برق جهت تأمین برق موردنیاز صنایع مستقر در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان خواهیم بود که این پروژهها میتواند تأثیر بسزایی در اقتصاد کشور و منطقه داشته باشد.
وی با تأکید بر حمایت از سرمایهگذاران، خاطرنشان کرد: طی مذاکرات انجامشده 10 میلیارد دلار تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی جهت تخصیص به پروژههای معرفیشده از سوی منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان مشخصشده است و سرمایهگذاران نگرانی نسبت به تسهیلات بانکی نداشته باشند.