در ابتدای این نشست، مهندس رضاپور ضمن خوش آمدگویی به میهمانان و اعضای حاضر در جلسه گزارشی از وضعیت چاههای مجهز به کنتور هوشمند و فاقد این کنتورها ارائه نمود و و اظهارداشت:با نصب کنتورهای هوشمند مدیریت مصرف آب دقیق تر شده و می توان با همکاری و کمک جهادکشاورزی راندمان را نیز از این طریق بالا برد.
در ادامه،دکتر جعفری رییس سازمان جهادکشاورزی استان سخنان خود را در زمینه پروانه های بهره برداری صنایع وابسته به کشاورزی و مجوزهای ارایه شده توسط اداره صنایع آغاز کرد و افزود:این سازمان کشاورزان و بهره برداران را مجاب نموده تا در تمدید پروانه یا صدور مجوزهای لازم، کنتور هوشمند را نصب نمایند.
وی گفت:چاههای غیر مجاز و چاههایی که اضافه برداشت دارند باید در اولویت نصب این کنتورها قرار گیرند تا از هدر رفت منابع آب زیرزمینی جلوگیری بعمل آید.
رییس سازمان جهادکشاورزی زنجان ادامه داد:اگر الزام و ابزارهای قانونی برای برخورد با کشت های پر آب طلب داشتیم می توانستیم از منابع آبی موجود بهتر حفاظت کنیم.
دکتر جعفری گفت:با برگزاری نشست های مستمر و و ماهانه بین دو دستگاه،همفکری و تعامل بیشتری را متصور خواهیم بود و راهکارهای بهتری در جهت برنامه ریزی برای نصب کنتورهای هوشمند با در نظر گرفتن معیشت و نیاز اقتصادی کشاورزان و بحران آب ارایه خواهد شد.
مهندس مهانفر معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای زنجان در این نشست به وضعیت مساعد و مناسب نصب کنتورهای هوشمند برای چاههای کشاورزی اشاره کرد و اظهارداشت: کشاورزان و بهره برداران می توانند با 30درصد آورده نقدی و دریافت 70درصد تسهیلات، طی یک الی دو ماه با ارایه تعهد نسبت به نصب کنتورهای هوشمند اقدام نمایند.
دراین نشست مهندس رهروی مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای زنجان نیز با ارایه گزارشی از وضعیت مصرف و منابع آبی استان گفت: بیشترین تخلف در مصرف را در صنایع گاوداری و مرغداری شاهد هستیم که این مشکل هم از طریق الزام صنایع مهندسی ، تبدیل پروانه و نصب کنتور هوشمند قابل پیشگیری و مرتفع شدن است.