همزمان با هفته پژوهش برگزار خواهد شد:
رئیس جشنواره ملی فناوری های آب با ارائه گزارشی از دستاوردهای اولین جشنواره ملی فناوری های آب که با محوریت بازچرخانی آب در شهریور 96 برگزار شده بود اظهار داشت: در سال 96 این جشنواره در سه بخش علمی، فناوری و نمایشگاه ها در دانشگاه فردوسی مشهد طی مدت سه روز برگزار شد.
کامران داوری افزود: در سال گذشته بیش از 125 واحد فناور در حوزه فناوری های آبی حضور یافته که 56 واحد آن را مخترعین و مبتکرین شامل می شدند و در نمایشگاه به ارائه دستاوردهای خود پرداختند.
استاد گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه فردوسی مشهد در ادامه گفت: در بخش علمی اولین جشنواره ملی فناوری های آب، بیش از 7 کارگاه آموزشی، 12 نشست خصصی گفتگومحور و 3 تور بازدید علمی تدراک دیده شده بود.
وی درباره ساختار دومین جشنواره ملی فناوری های آب که در آذرماه سال جاری به مناسبت هفته پژوهش برگزار خواهد شد عنوان کرد: در این نوبت از جشنواره نیز که با مشارکت و همکاری معاونت علمی – فناوری رئیس جمهورف بنیاد ملی نخبگان و بیش از 25 سازمان و نهاد دولتی و غیردولتی و با همراهی شبکه جامع دانشگاهیان استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد، سه بخش اصلی علمی، فناوری و فرهنگی در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی در حمایت از برگزاری این جشنواره عنوان کرد: محوریت موضوعی این جشنواره در دو زمینه سازگاری با کم آبی و استفاده از آب های نامتعارف (آب های شور و پساب ها)، هر دو از اولویت های اجرایی وزارت نیرو و شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی در سال جاری هستند.
محمد علایی ضمن قدردانی از پیشگامی دانشگاه فردوسی مشهد در توجه به مسائل سازگاری با کم آبی اظهار داشت: شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی در هر سه بخش علمی، فناوری و فرهنگی این جشنواره همکاری و مشارکت خود را در برگزاری اعلام کرده و با معرفی نمایندگانی در طی اجرای این جشنواره ایفای نقش خواهند نمود.
وی با تاکید بر ضرورت پیاده سازی برنامه های سازگاری با کم آبی در استان خراسان رضوی افزود: سال آبی جاری سالی پرکار در زمینه اجرای سیاست های سازگاری با کم آبی است که به ویژه با تاکید بر دستاوردهای دو بخش فناوری و فرهنگی این جشنواره، امیدواریم ضمن تبدیل مساله آب به دغدغه یکایک هم استانی های عزیز، بتوانیم با به کارگیری فناوری های نوین در بخش کشاورزی، شرب، صنعت، خدمات و ... با منابع آب موجود بهتر سازگار شویم.