مدیر حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب استان خراسان رضوی:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، غلامرضا ممدوحی ادامه داد: در خصوص سازگاری با کم آبی دستور العملهای ابلاغی از طریق وزارت کشور و وزارت نیرو ابلاغ شده، که اقدامات بسیاری در این خصوص انجام شده است.
مدیر حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب شرکت آب منطقه ای استان با بیان اینکه عمده مصرف آب در حوزه کشاورزی است، افزود: از این جهت یکی از موارد بسیار مهم اضافه برداشت از چاههای مجاز کشاورزی است که هماکنون با استفاده از کنتورهای هوشمند بخش قابل توجهی از مصارف این بخش کنترل شده است.
ممدوحی با اشاره به اینکه کنتور هوشمند یکی از ابزارهای مدیریت مصرف است، تصریح کرد: در حال حاضر اکثر چاههای کشاورزی برقی استان خراسان رضوی مجهز به کنتور هوشند شده است. از این جهت با توجه به اینکه در نصب کنتورهای هوشمند در کشور پیشرو هستیم هماکنون ارتقای فناوری این سیستمها را در دستور کار خود قرار دادهایم.
وی ادامه داد: هماکنون پروژه بروزرسانی کنتورهای هوشند در استان خراسان در حال اجرا بوده از این جهت کشاورزان محترم می بایست ابتدا تاییدیه صحت سنجی و درستی کارکرد کنتور خود را ارائه دهند تا بتوان مدیریت مصرف درستی در بخش کشاورزی اعمال نمود.
مدیر حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب استان خراسان رضوی با بیان اینکه شرکتهای آب و فاضلاب نیز باید مدیریت برداشت از آبهای زیر زمینی را مد نظر قرار دهند، عنوان کرد: باتوجه به اینکه بر روی چاههای آب شرب نیز کنتور هوشمند نصب شده است و آمار این کنتورها برای مدیریت مصرف شرکت آبفا استفاده میشود لذا بایستی آمار بدست آمده بهصورت لحظه ای در اختیار شرکت آب منطقهای نیز قرارگیرد تا بتوان مدیریت درستی بر منابع آبی داشت.
وی در خصوص مدیریت مصارف آب در بخش صنعت و خدمات، عنوان کرد: خوشبختانه با همکاری موثری که با سازمان صنعت، معدن و تجارت صورت گرفته هماکنون چاههای آب با کاربری صنعتی نیز در حال کنتورگذاری است. با اقداماتی که در حال حاضر انجام شده تا کنون بیش از 500 حلقه از چاههای بخش صنعت مجهز به کنتورهوشمند شده است.
ممدوحی افزود: در بخش خدمات مانند فضای سبز، شهرداریها موظف شدهاند 30 درصد از مصارف خود را کاهش دهند و همچنین با همکاری آن سازمان، تمام چاههای شهرداری مجهز به کنتور هوشمند شده است.