سه‌شنبه, 6 آذر 1403
مشروح خبر :: کارگروه تخصصی امور سیل و طغیان رودخانه ها و مخاطرات دریایی، برق، آب و فاضلاب برگزار شد

کارگروه تخصصی امور سیل و طغیان رودخانه ها و مخاطرات دریایی، برق، آب و فاضلاب برگزار شد

دومین جلسه کارگروه تخصصی امور سیل و طغیان رودخانه ها و مخاطرات دریایی، برق، آب و فاضلاب در سال 1397، در محل سالن جلسات شرکت آب منطقه ای استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی،در این جلسه مدیرعامل شرکت آب منطقه ای، با اشاره به مصوبات جلسه قبل کارگروه اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به فصول بارندگی ها و احتمال جاری شدن سیل، خواستار ارائه برنامه عملیاتی جامعی از سوی دستگاه های عضو کارگروه برای جلوگیری از بروز حوادث و خسارتهای ناشی از سیلاب شد.

"حسین امامی"به اقدامات انجام شده در محور دیهوک اشاره کرد و گفت : خوشبختانه با تدابیر اندیشیده شده و همکاری پلیس راه استان ،در این محور که از پرتردد ترین محورهای مواصلاتی استان می باشد، هیچ گونه خسارت جانی در مواقع سیلاب رخ نداده است.

وی به سیلاب های رخ داده در شهرستان های زیرکوه و درمیان نیز اشاره کرد و یادآور شد با همکاری همه دستگاه های ذیربط بخصوص مدیریت بحران استان ،اقدامات خوب و مناسبی در این نقاط انجام شد.

 مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بر داشتن بانک اطلاعاتی کامل در خصوص تاسیسات زیربنایی تاکید کرد و گفت: اگر با همکاری همه دستگاهها این اطلاعات در اختیار مدیریت بحران استان قرار بگیرد ، در مواقع بروز بحران می توان تصمیمات بهتری را اتخاذ کرد.

وی ادامه داد: برای تعیین حریم و بستر رودخانه ها در استان چهار مشاور در چهار حوزه آبریز شامل هامون هیرمند ،کویرلوت ،کویر مرکزی و نمکزار خواف،برای هر محدوده مشاور گرفته ایم که مشغعول آمار برداری و انجام مطالعات جامعی هستن که پس از اتمام کار مسیر رودخانه ها و تعیین حد حریم و بستر رودخانه و در اختیار اداره ثبت قرار خواهد گرفت که بر نیاز به انجام استعلام نباشد.

امامی افزود: بر این اساس پهنه بندی مسیر سیلاب و نیز نقاط در معرض خطر شناسایی و مدیریت جامعی در این خصوص انجام خواهد شد.  

وی ابراز امیدواری کرد که در سال جاری با همدلی و همکاری که وجود دارد، شاهد کاهش خطرات و خسارات سیلاب در سطح استان باشیم.

در ادامه این نشست،مواردی همچون تهیه لیست روستاهای در معرض خطر سیلاب،اجرای طرح سیل بند در روستای چاه زرد،جلوگیری از ورود سیلاب به قنوات،کنترل پل ها و آبراه ها،جلوگیری از ریختن نخاله های ساختمانی در مسیر رودخانه ها،جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در حریم و بستر رودخانه ها،کنترل ماشین آلات و همچنین انجام طرح های آبخیز داری برای جلوگیری از وقوع سیلاب، توسط اعضا مطرح و برای انجام آن تصمیماتی اتخاذ شد.

 

کد خبر: 30594
  تاریخ خبر : 1397/07/03
 مدیر روابط عمومی سایت
 415