شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: لزوم تشریح پیامدهای بحران آب به مردم و مسئولین

مدیر امور منابع آب منوجان در دیدار با مسئولین تأکید کرد

لزوم تشریح پیامدهای بحران آب به مردم و مسئولین

مدیر امور منابع آب منوجان در دیدار با معاون شهردار و امام‌جمعه محترم نودژ این شهرستان بر تشریح مسئله بحران آب و وضعیت فعلی آب و پیامدهای آن به مردم و سایر مسئولین تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمان، در روز سه‌شنبه مورخ 16 مردادماه سال جاری جلسه‌ای با حضور مدیر امور منابع آب شهرستان منوجان با معاون شهردار نودژ و همچنین کارشناسان شهرداری در محل شهرداری نودژ برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص جداسازی آب فضای سبز از شرب و بهداشت و همچنین مسائل مربوط به مجوزهای شهرداری بحث و تبادل‌نظر گردید.

همچنین نشستی با حضور مدیر امور منابع آب منوجان و امام‌جمعه نودژ برگزار گردید که در خصوص بحران آب در بخش آسمینون و خشک‌سالی و راه‌های مقابله با آن ازجمله صرفه‌جویی در مصرف آب در بخش شرب، بهداشت و کشاورزی صحبت شد و مقرر گردید امام‌جمعه محترم در خطبه‌های نماز جمعه مسئله بحران آب و پیامدهای آن را به مردم و سایر مسئولین گوشزد نماید.

 

                                                                                                 

 

کد خبر: 29914
  تاریخ خبر : 1397/05/22
 کارشناس روابط عمومی
 368