به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کرمانشاه در ابتدای این جلسه آقای قبادی سرپرست شرکت آب منطقه ای کرمانشاه ضمن عرض خیر مقدم به دکتر سروش معاونت آب و آبفای وزارت نیرو گزارشی از وضعیت آب در کشور و استان ارائه و به تشریح اقدامات انجام شده در خصوص جلوگیری ازبرداشت های غیر مجاز و انسداد چاههای غیر مجاز در حوزه عمل شرکت پرداخت . وصیانت وحفاظت از منابع آبهای سطحی وزیر زمینی استان را از مهمترین اولویتهای کاری شرکت آب منطقه ای کرمانشاه اعلام نمود.
سپس رئیس سازمان جهاد کشاورزی , رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مدیران شرکت های صنعت آب و برق استان اقدامات انجام شده و مشکلات موجود را بیان نمودند.
در ادامه مهندس بازوند استاندار کرمانشاه ضمن خیر مقدم به دکتر سروش معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از فعالیت ها و اقدامات به موقع و تاثیر گذار وزارت نیرو در خدمت رسانی به زلزله زدگان کرمانشاه تقدیر و تشکر نمودند.
وی در خصوص مسائل و مشکلات کنونی آب کشور اظهار داشت : ضرورت دارد مدیریت آب های سطحی و رواناب ها مطابق برش حوضه های آبریز برنامه ریزی گردد .
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه سهم استانهای زاگرس نشین بعنوان ساکنان استانهای سر شاخه حوضه های آبریز می بایست مورد تجدید نظر قرار گیرد , در این راستا خواستار رسیدگی ویژه در خصوص تخصیص آب و تامین اعتبار کافی جهت اجرای طرح سد مخزنی بیستون با توجه به نیاز صنایع پتروشیمی و نیروگاهی به آب حاصل از ذخیره سازی این سد شد و تاکید داشت که صنایع پتروشیمی می تواند حدود سه هزار شغل در استان کرمانشاه ایجاد کند .
یکی دیگر از موضوعات مورد تاکید استاندار، لزوم ساماندهی رودخانه آبشوران بود، که از داخل شهر کرمانشاه عبور می کند.
در ادامه دکتر سروش معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهار نمود : در سفر دو روزه ای که به استان کرمانشاه داشتم وضعیت منابع آب و طرحهای در حال اجرای استان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و تاکید کرد وضعیت منابع آب استان نسبت به سایر استانها خوب است و طرح های مهم و ارزشمندی در خصوص مهار آب های سطحی در استان در حال انجام و اتمام می باشد که در سطح کشور کم نظیر و منشاء خیر و برکت برای این استان خواهد بود و تاثیرات آن در تحول استان کرمانشاه از نظر حل مشکل بیکاری و ارتقاء سطح درآمدهای مردم در آینده ای نزدیک مشاهده خواهد شد و این موضوع را بخشی از برکات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه ارزیابی نمودند.
ایشان در ادامه در خصوص لزوم حفظ و صیانت از منابع آب استان اعم از سطحی و زیر زمینی اظهار داشت در تعدادی از استانهای کشورمان در خصوص تامین آب اعم از شرب , صنعت و کشاورزی مشکلاتی وجود دارد که تقریباً همه از آن مطلع می باشند الحمداله در حال حاضر منابع آب این استان نسبت به سایر استانها وضعیت بهتری دارند اما از تجربیاتی که ازسایر استان ها بدست آمده می توان نتیجه گیری کرد در صورتی که از این منابع به شکل علمی و کارشناسی صیانت نگردد کمبود آب در آینده نزدیک می تواند استان کرمانشاه را نیز با بحران کم آبی مواجه کند.
ایشان در پایان کلیه دستگاه های عضو کارگروه سازگاری با کم آبی از جمله شرکت آب منطقه ای , جهاد کشاورزی , صنعت , معدن وتجارت , محیط زیست و ... را به تعامل , همراهی و همکاری بیشتر با یکدیگر در زمینه هم افزایی و اتخاذ روشها و سیاست هایی جهت مصرف بهینه , افزایش بهره وری و تطبیق و سازگاری با کم آبی فرا خواندند.