شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: سد تهم فقط 48 درصد آب دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم زنجان اظهار کرد:

سد تهم فقط 48 درصد آب دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان ، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم زنجان، اظهار کرد:وضعیت سد تهم که تنها سد تامین کننده آب شرب زنجان است زیاد جالب نیست و در حال حاضر ۴۸ درصد مخزن آب پر بوده و این خیلی خطرناک است.

درصد مخزن آب پر بوده و این خیلی خطرناک است.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای زنجان، به گفته یوسف رضاپورمدیرعامل این شرکت، اگر مراقبت نشود و مصرف آب متناسب با کم بارشی سازگار نشود ممکن است به حجم مرده مخزن که زیر 10 درصد است برسیم و عملاً هیچ برداشتی نخواهیم داشت.

وی افزود: شهر زنجان نیاز به 67 میلیون مترمکعب آب دارد که از این میزان حدود 36 میلیون مترمکعب آن با بهره‌برداری از منابع آب زیرزمینی و حدود 30 میلیون مترمکعب آن توسط آب تنظیم شده سد تهم تأمین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان گفت: سد تهم پس از 9 سال آبگیری برای نخستین بار در اردیبهشت ماه سال 89 و پس از دو سال در اردیبهشت ماه  91 برای دومین بار سرریز کرده است.

رضاپور در پایان ادامه دادکه، این سد در مسیر رودخانه تهم چایی و در فاصله 15 کیلومتری شمال غربی شهر زنجان و در 8 کیلومتری روستای تهم قرار دارد که بخشی از آب شرب زنجان را تامین می‌کند.

کد خبر: 29743
  تاریخ خبر : 1397/05/14
 کارشناس روابط عمومی
 580