مهندس دهقانی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای فارس در این نشست گفت: امروزه با رشد جمعیت و افزایش تعداد چاه ها و استفاده بی رویه از آب های زیرزمینی جهت مصارف شرب، صنعت و کشاورزی از یک طرف و نفوذ زهابهای کشاورزی، نفوذ پساب های صنعتی و فاضلاب های شهری به منابع آب و هم چنین استقرار کاربریهای نامناسب در اطراف آن منابع از طرف دیگر، ضرورت توجه به کیفیت آب را دوچندان می کند.
وی افزود: تصویب قانون کشت دیم در اراضی شیبدار و استفاده از کود و سم در این اراضی خصوصاً در بالادست مخازن سدهای آب شرب می تواند تهدیدی برای کیفیت آب شرب محسوب گردد.
مهندس میبدی مدیرکل دفتر نظام های بهره برداری وزارت نیرو گفت: به منظور ایجاد وحدت رویه و دستیابی به اهداف تعیین شده در نظام نامه مدیریت کیفیت آب، کارگروه سیاست گذار ی و راهبری مدیریت کیفیت آب در سال 96، برنامه کارگروه های اجرایی را مصوب و اقدامات مربوط به هر فعالیت را در چارچوب برنامه زمانبندی کوتاه مدت3 ساله ابلاغ نموده است که ارزیابی عملکرد کارگروه های اجرایی استانی نیز براساس برنامه عملیاتی مذکور صورت می گیرد.
همچنین ایشان در راستای اجرای مدیریت مشارکتی به نقش کلیدی سازمانهای مردمنهاد در پیشبرد اهداف حفاظت و بهبود کیفیت منابع آب و اجرایی شدن آنها اشاره نمودند.
در ادامه نمایندگان کارگروه های اجرایی استان های کهگیلویهوبویراحمد، بوشهر، فارس و خوزستان به ارائه گزارش عملکرد کارگروه استانی خود پرداختند.