مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان در گفتگو با خبرنگاران عنوان کرد:
به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای لرستان، رضا میرزایی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در سال آبی 96-97 تعداد ۱۸ گروه گشت و بازرسی شامل ۵۱ نفر در سطح دشت های لرستان به کار گرفته شد تا از حفر چاههای غیرمجاز، اضافه برداشت ها و تخلفات حوزه آب جلوگیری شود و این گروه ها حتی در روزهای تعطیل نیز مشغول انجام وظیفه هستند.
وی افزود: همکاری بسیار خوب دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و سایر اعضای شورای تامین با شرکت آب منطقه ای باعث کاهش بیش از ۹۰ درصد سطح زیر کشت هندوانه در لرستان در سال ۹۷ شده است و این یک موفقیت ارزشمند در محدود کردن محصولات آبدوست در استان است.
مدیرعامل آب منطقه ای لرستان کل سطح زیر کشت برنج در استان لرستان را حدود ۷ هزار هکتار عنوان کرد و گفت: این در صورتی ست که در استان خوزستان که همجوار ماست و با ما دارای حوضه مشترک آبی ست، بیش از ۴۰ هزار هکتار برنجکاری انجام شده است.
وی بیان کرد: اگر فعالیت های شرکت آب منطقه ای، همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی و برخی فرمانداران نبود در سال جاری بیش از ۵۰ هزار هکتار برنجکاری در سطح دشت ها و حاشیه رودخانه های استان صورت می گرفت.
میرزایی کشت برنج در برخی نقاط لرستان مثل بخش ویسیان و شهرستان چگنی را دارای سابقه ای بیش از ۵۰ سال دانست و تاکید کرد: در مدت یکسال نمیتوان آن را به طور کامل حذف کرد.
این کارشناس آب کشور تصریح کرد: آب منطقه ای لرستان در برخورد با کشت محصولات آبدوست فراتر از شرح وظایفش عمل کرده و از همه ظرفیتهای موجود برای کاهش سطح زیر کشت محصولات آبدوست استفاده کرده است و در تمام جلسات شورای حفاظت از منابع آب با کاشت هرگونه محصولات آبدوست مخالفت کرده است.
میرزایی در پایان این گفتگو بیان داشت: امیدواریم در سال آینده سازمان جهادکشاورزی با ارائه الگوی کشت جایگزین به جای محصولات آبدوست و در عقد قرارداد کشت جدید با کشاورزان نهایت همکاری را با مجموعه آب منطقه ای داشته تا بتوانیم کشت محصولات آبدوست را محدود کنیم/ ح